Vieną pirmųjų spalio dienų Delfi komanda patraukė į Birštoną. Šis miestas tituluojamas vienu šalies kurortų, o pagal titulą – ir atitinkami verslai. Mat čia daugiausiai veikia turizmo ir maitinimo įstaigos.

Vienas tokių – miesto centre įsikūręs gastrobaras „Pievos“. Už jo vairo stovinti K. Kasikauskienė Birštone jau ne vienerius metus vystė savo verslus, o prieš pat atidarant „Pievas“ prie jos prisijungė ir D. Baronas.

Verslo įkūrėjai tikina, kad verslo pradžia lengva nebuvo, – jie sulaukę ir patyčių, ir kritikos, tačiau net ir tokios, regis, nepalankios aplinkybės gastrobaro šeimininkų nepalaužė.

Šiandien Kristina ir Dominykas dalinasi, su kokiais didžiausiais iššūkiais jie susidūrė per dvejus verslo vystymo metus, kokia didžiausia problema verslui kyla dabar ir kuri verslo sritis atneša daugiausiai pajamų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją