Galima sakyti, kad vilniečio D. Švetkausko kelias į verslą buvo vingiuotas. Pradėjęs nuo prekybos moterų plaukų priežiūros ir kosmetikos priemonėmis, vėliau pašnekovas įsidarbino banke. Dirbęs ten aštuonerius metus, vilnietis sako nuolatos jautęs norą dirbti ant savęs, o ir statybų sektorius jam buvo nesvetimas.

Tiesa, dar dirbdamas banke Domantas turėjo papildomą veiklą – statė ir pardavinėjo namus. Jau tuomet pašnekovas sako susidūręs su pastolių poreikiu ir pastebėjęs, kad juos nuomotis atsieina išties daug.

Apibūdindamas save atsargiu žmogumi, D. Švetkauskas į verslą stačia galva nenėrė. Apsirūpinęs pastoliais ir jau turėjęs pirmųjų užsakymų, vyras dar dvejus metus dirbo banke. Tačiau kai darbas banke ėmė trukdyti, vilnietis atsidavė vien verslui.

Kaip prisimena D. Švetkauskas, pastolių nuomos verslas prieš dešimt ir daugiau metų išgyveno aukso laikus, tačiau dabar vyras apie šį verslą to jau nepasakytų.

Niekada anksčiau interviu nedavęs verslininkas D. Švetkauskas šiame Delfi interviu papasakojo daug įdomių dalykų. Pašnekovas prisiminė savo verslo pradžią, jam reikėjusių investicijų, taip pat pasidalino, su kokiais iššūkiais versle susiduria dabar.

Razina vilniečiams – ir istorija apie šv. apaštalų Pilypo ir Jokūbo bažnyčią gaubiančią konstrukciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją