Kaip ir kasmet artėjant naujiems mokslo metams, viešojoje erdvėje netrūksta panikos. Štai prekybos centrai mokyklines prekes ragina įsigyti nedelsiant, o mokinių tėvai, tas prekes įsigiję, kalba apie nežmoniška dideles kainas.

Beklausant tokių panikos prieskonio pagardintų kalbų, gali susidaryti įspūdis, kad vaiko paruošimui į mokyklą tėvams teks paaukoti visas savo santaupas.

Tačiau finansų konsultantė Ieva Jazavitienė šias įsiliepsnojusias kalbas bent kiek apgesina ir sako, kad situacija vis tik nėra tokia baisi, kokia gali atrodyti.

„Svarbiausia nepasiduoti tai sklindančiai panikai“, – sako specialistė ir tai yra tik vienas iš gausybės jos patarimų. Šiame Delfi straipsnyje finansų konsultantė papasakos, kaip protingai paruošti vaikus mokslo metams ir neišleisti kalno pinigų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją