Kaip pasakoja vandenlenčių trenerė Liepa Girskaitė, vandenlentes ji atrado visai netikėtai. Kartą su darbo kolektyvu ji išvyko išbandyti šios veiklos, o nuo tada, kaip pati sako, vandenlentės iš jos gyvenimo nebesitraukė.

Pati Liepa šiuo metu ant vandenlenčių plaukti treniruoja moteris – mat sako pastebinti, kad moterys imtis šios veiklos baiminasi labiau nei vyrai. Tačiau pašnekovė pripažįsta – nesvarbu, ar pradedantysis wakeboardintojas yra vyras, ar moteris, tinkamo pasiruošimo reikia kiekvienam.

Šis Delfi straipsnis – tai tarsi vandenlenčių sporto pradžiamokslis. Atsakydama į dažnai pradedantiesiems kylančius klausimus, trenerė Liepa papasakojo, kaip išsirinkti vandenlenčių parką, kiek kainuoja įrangos nuoma ir ką daryti, kad pirmasis apsilankymas wake parke neapkarstų. Taip pat Liepa pademonstravo, kaip ji pati skriete skrieja vandeniu.

Perskaitę straipsnį – marš ant vandenlenčių!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją