Pirmasis tiesioginis skrydis iš Tarptautinio Vilniaus oro uosto į saulėtą ir egzotišką Dominikos Respubliką įvyko spalio 30 d. Iki gruodžio mėnesio tiesioginius skrydžius vykdys „LOT Polish Airlines“. Keleiviai skris aviakompanijos BOEING „787 Dreamliner“ lėktuvu.

Kelionę organizuojančios bendrovės „ITAKA Lietuva“ atstovė Daiva Strumskienė Delfi sakė, jog galimybe tiesiai iš Lietuvos nuvykti į Dominikos Respubliką keliautojai suskubo pasinaudoti. Vos paskelbę šią naujieną sulaukė itin didžiulio susidomėjimo ir kelionių pardavimo. Lietuvių neišgąsdino net 11 valandų truksiantis skrydis.

„Paskelbus šią naujieną dažniausiai buvo perklausiama, ar tikrai skrydis bus tiesioginis? Taip, tai tiesioginis skrydis su didesniais nei dažniausiai mūsų Lietuvos oro uostuose matomais lėktuvais. Į Dominikos Respubliką skrisiančiuose lėktuvuose tilps 294 keleiviai.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)