Pasak įmonės vadovo Roko Medonio, pirmieji šių metų mėnesiai rodo, jog „carVertical“ augimo spurtas tęsis ir toliau bei prognozuoja, kad šiemet įmonė turėtų kirsti 50 mln. eurų pajamų ribą ir ja neapsiriboti.

Kaip teigiama pranešime, pernai pasiekti ir prognozes viršiję metiniai rezultatai yra dar 2022 m. priimtos strateginės krypties keitimo rezultatas. Dėl geopolitinių rizikų grėsmės, „carVertical“ priėmė sprendimą perkelti savo pajamų šaltinius iš Rytų ir Centrinės Europos į Vakarų Europą. Šio sprendimo dėka, jau 2023 m. tarp didžiausių įmonės rinkų pagal pajamas atsidūrė Prancūzija, Jungtinė Karalystė ir Italija.

Visose šiose rinkose įmonė praeitais metais augo nuo 146 proc. iki 266 proc. Įmonės vadovas „carVertical“ įvardija kaip skaitmeninio eksporto įmonę – pajamos Lietuvos rinkoje sudaro vos 3 proc. visų įmonės pajamų.

Įmonė skaičiuoja 7-uosius veiklos metus. Darbuotojų skaičius per metus paaugo nuo 95 iki daugiau nei 150.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją