„Rinka keičiasi, todėl atėjo ženklių permainų metas ir prekybos miesteliui „Urmas“. Objekto savininkai iškėlė ambicingas užduotis tapti populiariausiu šiuolaikiniu prekybos ir laisvalaikio centru Kauno regione,toks iššūkis sudomino ir motyvavo prisidėti savo profesiniu potencialu prie esamos profesionalų komandos. Tikslams įgyvendinti prireiks nemažai laiko, tačiau sukaupta patirtis leis realizuoti iškeltus permainų planus ir ženkliai pakeisti bei atnaujinti kauniečių mėgiamą prekybos miestelį“, – įsitikinusi naujoji „Urmo“ valdytoja Daiva Dankšienė.

Prekybos miestelio „Urmas“ plėtros direktorius Kęstutis Isakas sako, jog sprendimas pakviesti į komandą patyrusią nekilnojamojo turto valdymo specialistę nėra atsitiktinis.

„Šiuo metu yra dėliojamas naujas prekybos miestelio konceptas, kuris padės atsinaujinti ir sustiprinti mūsų pozicijas. „Urmo“ populiarumas rodo, kad tai yra labai patraukli apsipirkimo vieta kauniečiams ir miesto svečiams, todėl tikrai išsaugosime turimus „Urmo“ privalumus, bet pašalinsime trūkumus, gerindami apsipirkimo patirtį, didindami paslaugų spektrą, didelį dėmesį skirdami laisvalaikio praleidimo sektoriui ir rinkodarai“, – sako K. Isakas.

„Urmo“ plėtros direktorius informavo, kad viena iš artimiausių permainų planuojamas prekybos miestelio darbo laiko pakeitimas. „Iki šiol neišnaudodavome darbo dienomis vakarinio pirkėjų srauto, todėl nuo gruodžio 1 dienos planuojame, jog dirbsime nuo 8 iki 20 valandos. Šiuo metu labai svarbu užtikrinti gerą objekto valdymą, todėl pasitelksime į pagalbą ne tik patyrusius NT plėtros ir vystymo specialistus Lietuvoje, bet ir tarptautinius konsultantus. Apie visus pasikeitimus nuolatos informuosime visuomenę“, – teigė K. Isakas.

D. Dankšienė Vytauto Didžiojo universitete apsigynė verslo administravimo ir vadybos magistro laipsnį, dirbo prekybos centrų „Molas“, „Kauno Akropolis“, Europa“ valdytoja, vadovavo Kauno „Žalgirio“ arenos maitinimo paslaugų departamentui, dirbo įmonėse „Sanitex“, KTU Nacionaliniam inovacijų ir verslo centre, „Grand SPA Lietuva“, Lietuvos Raudonojo Kryžiaus Kauno skyriaus vadove.

Prekybos miestelis „Urmas“ Kaune veikia nuo 1992 metų. Bendras jo teritorijos plotas siekia beveik 18 hektarų, prekybinis – apie 90 tūkstančių kvadratinių metrų. Prekybos miestelyje įsikūrusios daugiau nei 2000 parduotuvių, taip pat teikiamos įvairios paslaugos, veikia restoranai ir kavinės, veikia didžiausias Lietuvoje maisto turgus po stogu, vaisių ir daržovių naktinis turgus bei bagažinių turgus. Vidutinis lankytojų srautas per dieną „Urme“ siekia daugiau kaip 25 tūkstančius žmonių. „Urmo“ lankytojų klientų patogumui įrengta net 3000 automobilių parkavimo vietų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją