Siekiant vystyti naujus Lietuvą ir kaimynines Vakarų šalis jungiančius maršrutus bei įgyventi paruošiamuosius integracijos į „Rail Baltica“ liniją darbus, tarptautinės plėtros padalinys bendrovėje buvo įsteigtas kaip nauja funkcija.

„Artimiausiais metais telksimės į paslaugų Lietuvos klientams vystymą bei visapusišką integraciją į Europos geležinkelių tinklą. Turime labai aiškią veiklos viziją: vystyti darnų judumą skatinančius sprendimus, lyderiauti efektyvaus valstybės finansavimo ir veiklos valdymo srityse bei kurti naujas tarptautines geležinkelio jungtis.

Siekiant šių tikslų prie mūsų komandos jungiasi du savo sričių profesionalai. Tikiu, kad nauji vadovai svariai prisidės prie naujos keliavimo patirties kūrimo bei pasiruošimo atverti ateinančios „Rail Baltica“ galimybes“, – sako „LTG Link“ vadovas Linas Baužys.

V. Makovskij iki šiol beveik ketverius metus dirbo jūrinės vėjo energetikos plėtros srityje atsinaujinančios energetikos bendrovėje „Ignitis renewables“, dar prieš tai – bendrovėje „Orlen Lietuva“.

Jis turi sukaupęs daugiametę patirtį projektų valdymo, ryšių su klientais, partneriais ir suinteresuotomis šalimis vystymo bei verslo vystymo srityse.

„Vienas svarbiausių mūsų tikslų – sklandus pasiruošimas veiklai būsima „Rail Baltica“ geležinkelio linija. Sukaupta patirtimi ketinu prisidėti prie ryžtingos plėtros į Vakarų rinkas – pirmiausia, kuriant ir stiprinant bendradarbiavimą su partneriais Lenkijoje, Latvijoje ir Estijoje “, – sako „LTG Link“ tarptautinės plėtros vadovas V. Makovskij.

Tuo metu korporatyvinei veiklai vadovauti pradėjusi I. Kisielienė yra sukaupusi daugiau kaip 15 metų patirtį lyderystės, finansų valdymo, strateginės valdysenos ir couchingo srityse. I. Kisielienė septynerius metus dirbo bendrovėje „Klaipėdos nafta“, kurioje vadovavo ekonomikos padaliniui. Dar anksčiau naujoji korporatyvinės veiklos vadovė dirbo bendrovėje „PricewaterhouseCoopers“.

„Siekiant ambicingų darnaus susisiekimo paslaugų vystymo ir kuo didesnės vertės visuomenei kūrimo vienas svarbiausių faktorių yra efektyvus ir tikslingas veiklos valdymas. Drauge su komanda dėmesį telksiu į geriausias rinkos praktikas atitinkančios tiekimo grandinės palaikymą, efektyvų korporatyvinių veiklos klausimų bei bendradarbiavimo su suinteresuotomis šalimis valdymą“ – teigia bendrovės korporatyvinės veiklos vadovė I. Kisielienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją