Pastaruosius metus „Vilniaus prekybai“ vadovavusi Jolanta Bivainytė grįžta vadovauti „Maxima LT“, kur yra paskirta įmonės generaline direktore bei išrinkta valdybos pirmininke. „Vilniaus prekybos“ direktorės pareigas perima ir valdybos pirmininke išrinkta Evelina Černienė. „Vilniaus prekybos“ valdybą sudaro: E. Černienė, P. Mencas, G. Koraliovienė ir D. Vainorius.

„Maxima grupės“ generaliniu direktoriumi paskirtas Manfredas Dargužis, taip pat išrinktas valdybos pirmininku. Agnė Voverė „Maxima grupėje“ užims naujas Baltijos regiono vadovės pareigas ir bus atsakinga už „Maxima“ prekybos tinklus Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje, taip pat bus „Maxima grupės“ valdybos narė. „Maxima grupės“ valdybą sudaro: Manfredas Dargužis, Agnė Voverė, Lauryna Šaltinė, Jolanta Bivainytė, Karolina Zygmantaitė, Arūnas Zimnickas ir Petaris Petrovas Pavlovas.

„Akropolis Group“ direktoriaus pareigas pradeda eiti Nerijus Maknevičius, kuris taip pat išrinktas įmonės valdybos pirmininku. „Akropolis Group“ valdybą sudaro: Nerijus Maknevičius, Gabrielė Saponaitė ir Jurgita Žagunytė-Genevičienė.

Kiek anksčiau pokyčiai taip pat įvyko „Ermi Group“ bei „Ermitaže“. Gegužės 8 d. „Ermitažo“ bei „Ermi group“ direktoriumi ir valdybos pirmininku tapo Algirdas Bieliūnas. „Ermi Group“ valdybą sudaro: Algirdas Bieliūnas, Ramutė Varnelytė ir Edvinas Volkas.

„Vilniaus prekyba“ per antrines įmones – „Maxima grupė“, „Euroapotheca“, „Akropolis Group“ ir „Ermi group“ – valdo parduotuvių ir vaistinių tinklus bei prekybos centrus ir savo veiklą vykdo Baltijos šalyse, Lenkijoje, Bulgarijoje ir Švedijoje. 2022 m. „Vilniaus prekyba“ netiesiogiai valdė 2475 prekybos vietas (Lietuvoje – 538).