Iki šiol generalinio direktoriaus pareigas ėjęs Deividas Jacka veiklą tęs grupės valdyboje. Pagrindinė naujosios vadovės užduotis – užtikrinti aktyvų ir tvarų tolimesnį augimą.

V. Jackaitė iki šiol vadovavo „Civinity“ grupės įmonei Londone – 2022 m. ji augo sparčiausiai visoje grupėje ir pardavimo pajamas padidino beveik 30 kartų.

„Aktyviai plečiame ne tik veiklos geografiją, bet ir jos sritis bei kompetencijas. Ilgametę rūpinimosi mūsų klientų namais patirtį pritaikysime ir patogesniam kasdieniam jų gyvenimui mieste kurti. Žinau, kad Virgedos ir visos „Civinity“ komandos sukauptos žinios leis mums kurti bei siūlyti iš esmės gyvenimo kokybę keisiančias inovacijas“, – teigia D. Jacka.

V. Jackaitė „Civinity“ grupėje dirba dvejus metus, iki tol trejus metus ėjo viceprezidentės pareigas tarptautinėje, „Nasdaq“ akcijų biržoje kotiruojamoje finansinių technologijų bendrovėje „Tradeweb Markets Inc“.

„Šiandien pasaulyje egzistuoja kaip niekada daug inovatyvių sprendimų buities problemoms. Nuolat tobulinamos technologijos leidžia gyventi gerokai patogiau ir paprasčiau. Tai ir laikome „Civinity“ misija: kurti bei diegti šias inovacijas savo klientams, taip visų mūsų gyvenimus – tiek namuose, tiek ir mieste – darant patogesnius. Naujų ir įdomių sprendimų rinkai pasiūlysime jau šiemet“, – sako V. Jackaitė.

„Civinity“ grupės pardavimo pajamos pernai augo trečdaliu ir siekė 74 mln. eurų. Gyvenamųjų daugiabučių priežiūros paslaugų pajamos didėjo 22 proc. (34 mln. eurų), o komercinių pastatų priežiūros ir inžinerinių sprendimų paslaugų - net 94 proc. (40 mln. eurų).

„Civinity“ bendrasis pelnas siekė 14 mln. eurų (18 proc. daugiau nei 2021 m.). Konsoliduota grupės įmonių EBITDA - 4 mln. eurų (21 proc. daugiau nei 2021 m.).

Pardavimo pajamos D. Britanijos rinkoje 2022 m. augo nuo 400 tūkst. iki 11 mln. eurų. Lietuvoje jos siekė 44 mln. eurų, Latvijoje – 19 mln. eurų.

Pernai įmonių grupė apjungė veiklas su UAB „Servico”, taip pat sėkmingai užbaigė 100 proc.bendrovių „Inservis”, „Priemiestis”, „Jurita” ir „Inservis” SIA įsigijimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją