Žiniasklaidai išplatintame pranešime skelbiama, kad nuo birželio 3 dienos už veiklą regione bus atsakinga vieninga Baltijos šalių vadovų komanda, sudaryta iš Lietuvos, Latvijos ir Estijos atskirų funkcijų vadovų, o jai vadovaus ilgametis „Circle K Lietuva“ direktorius Skirmantas Mačiukas.

Dabartinis „Circle K Lietuva“ direktorius S. Mačiukas birželio pradžioje pradės eiti naujas verslo padalinio vadovo ir „Circle K Baltics“ viceprezidento pareigas. Jis įmonėje dirba nuo 2001 m., o pastaruosius septynerius metus Lietuvoje užėmė aukščiausio lygio vadovo poziciją. S. Mačiukas vadovaus Baltijos šalių vadovų komandai, lygiomis dalimis sudarytai iš trijų Baltijos šalių vadovų.

Estijoje Piret Kask, einanti „Circle K Estonia“ žmogiškųjų išteklių vadovės pareigas, bus perkelta į „Circle K Baltics“ vadovų komandą. Tuo metu Latvijoje verslo padalinio vadovas Sigitas Raila pradės eiti naujas „Circle K Poland“ verslo padalinio vadovo ir viceprezidento pareigas.

„Kiekvienoje šalyje ir toliau turėsime stiprias atstovybes su patyrusiomis komandomis, kurios vystys ir prižiūrės „Circle K“ tinklą bei užtikrins aukštą klientų aptarnavimo kokybę.

Vieninga „Circle K“ Baltijos šalių vadovybė, apjungusi trijų šalių išteklius ir talentus, turės geresnes galimybes įsitraukti į būsimą plėtrą, kuri yra labai svarbi mūsų verslui“, – teigė „Circle K“ vyresnioji viceprezidentė Vidurio, Rytų Europai ir Airijai Mette Uglebjerg.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją