Naujoji parduotuvė Vilniuje įsikūrusi Pašilaičių rajone adresu, Laisvės pr. 77. Tai reiškia, kad didesnė vartotojų dalis galės užsisakyti maisto ir kasdienių prekių, kurias „Wolt” kurjeriai-partneriai pristatys į namus maždaug per pusvalandį nuo užsakymo.

Vilniuje gyvenantys klientai galės pateikti užsakymus naudodamiesi „Wolt“ programėle arba per el. svetainę, pasirinkdami pristatymą į namus arba atsiėmimą parduotuvėje. Kaip ir kitose šio koncepto parduotuvėse, klientai iš anksto gali pateikti užsakymus, nustatant pageidaujamą pristatymo laiką 5 minučių tikslumu.

„Džiaugiamės galėdami atidaryti antrąją „Wolt Market“ parduotuvę Vilniuje ir palengvinti kasdienybę naujiems pirkėjams. Vartotojai prekes galės užsisakyti iš: Pašilaičių, Justiniškių, Šeškinės, Buivydiškių, Saltoniškių, Karoliniškių, Žvėryno, Pavilionių, Jeruzalės, Baltupių ir Fabijoniškių rajonų“, – teigia „Wolt Market“ generalinis direktorius Baltijos šalyse Joona Orpana.

Asortimentą šiuo metu sudaro daugiau nei 3000 prekių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją