Visame pasaulyje veikianti „Hertz“ specializuojasi teikdama trumpalaikės automobilių nuomos oro uostuose bei ilgalaikės viso įmonių autoparko nuomos bei priežiūros paslaugas.

„Baltijos šalyse automobilių nuomos verslas auga keičiantis visuomenės požiūriui. Dar visai neseniai automobilis buvo laikomas turtu, šiandien tai yra įrankis, skirtas konkrečioms užduotims atlikti. Pokyčiai turėjo didžiulės įtakos rinkos dinamikai ir šiandien tai yra labai greitai kintantis verslas, kuriame sėkmę lemia patirtis, greita reakcija, žinios ir resursai. Ši veikla taip pat imli kapitalui, todėl pasitikėjimu grįsta partnerystė su Šiaulių banku mums yra labai svarbi sėkmės dalis“, – sakė „Autolux“ direktorius Mantas Narkevičius.

„Su „Hertz“ bendradarbiaujame dar nuo 2019-ųjų ir tai labai vertiname. Matome įmonės pastangas dėl klientų gerovės, per tiek metų stebime augimą ir tikime, kad mūsų finansavimas prisideda prie šios sėkmės ir rinkos transformacijos, kai vis daugiau vartotojų renkasi automobilio nuomos, įskaitant visą automobilio aptarnavimą, paslaugą. Ir, žinoma, džiaugiamės galėdami prisidėti prie NATO viršūnių susitikimo Lietuvoje, kuomet šalių lyderiai važinėsis įsigyjamais automobiliais,“ – sakė Laimonas Zabitis, Šiaulių banko lizingo departamento pardavimų vadovas.

„Autolux“ įgaliotuoju „Hertz“ atstovu tapo 2019 metais. Nuo to laiko bendrovės pardavimo apimtys išaugo beveik 10 kartų. Įmonė valdo daugiau nei 3000 automobilių. „Autolux“ pardavimo apimtys 2022 metais siekė 39,3 mln. eurų, įmonė uždirbo 4,1 mln. eurų grynojo pelno.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją