„Energetikos sektorius šiandieną yra ta vieta, kurioje ambicingi vadovai gali tikėtis ir įdomių iššūkių, ir prasmingo asmeninio augimo. Esame ant energetikos sektoriaus transformacijos slenksčio, kur inovacijos tampa vienu svarbiausių sektoriaus variklių, kokybės garantu klientams ir tvaresnės ateities pažadu planetai“, – sako Renaldas Radvila, kuris ESO Paslaugų tarnybai vadovavo beveik ketverius metus, o nuo praėjusių metų lapkričio buvo paskirtas ESO vadovu.

Dabar prie Paslaugų tarnybos vairo stojanti A. Domarkienė taip pat įsitikinusi, kad bendrovei ir dabar, ir ateityje ypač svarbus klientų įsitraukimas bei jų grįžtamasis ryšys, leidžiantis tobulėti.

„Pastaruosius 18 metų klientų patirties gerinimas buvo vienas svarbiausių mano darbo tikslų. Todėl labai džiaugiuosi prisijungus prie ESO komandos, kurioje pritaikysiu savo daugiametę patirtį bei žinias teikiant informaciją klientams, gerinant jų patirtį bei didinant įsitraukimą. Energetikos sektorius mane asmeniškai traukia ne tik inovacijomis bei technine pažanga, bet ir galimybe prisidėti prie ekologiškai tvarių sprendimų diegimo Lietuvoje“, – teigia naujas pareigas pradedanti eiti A. Domarkienė.

Tarp pagrindinių šios pozicijos atsakomybių – vis aktualesnėmis tampančios energetikos sektoriaus inovacijos, sumanių ir tvarių sprendimų diegimas, klientams skirtų paslaugų transformacija. R. Radvila tikisi, kad naujoji ESO Paslaugų tarnybos vadovė pritaikys sukauptą globalią patirtį transformuojant šią sritį gerindama klientų aptarnavimą.

A. Domarkienė nuo 2011 m. dirbo tarptautinių ir tarpvaliutinių pinigų perlaidų bei mokėjimų bendrovėje „Western Union“, prieš tai patirtį kaupė telekomunikacijų bendrovėje „Bitė Lietuva“.

Atranka vadovauti ESO Paslaugų tarnybai buvo paskelbta praėjusių metų gruodžio mėn. Iš viso gautos 65 kandidatų paraiškos.

ESO, kuri yra tarptautinės „Ignitis grupės“ dalis, užtikrina patikimą elektros bei dujų tinklo infrastruktūrą, efektyviai investuojant, diegiant išmanius sprendimus. Įmonė rūpinasi energijos skirstymu šalies gyventojams bei įmonėms, taip pat – žaliosios transformacijos ir rinkos paslaugų įgalinimu.

Bendrovė prižiūri daugiau nei 127 tūkst. km elektros linijų, eksploatuoja per 9 tūkst. km dujotiekių, aptarnaudama 1,8 mln. privačių ir verslo klientų visoje Lietuvoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją