Pranešime žiniasklaidai pažymima, kad tai septintasis šalies miestas, kuriame mobiliosios aplikacijos vartotojams bus pasiūlyta užsisakyti maisto ir prekių iš 13 restoranų ir 14 parduotuvių.

Atsižvelgiant į augančią paklausą, bendrovė planuoja šiemet plėtrą ir kituose šalies miestuose.

„Pastebime tendenciją, kad Lietuvos gyventojai vertina patogumą ir laiką taupančius sprendimus. Labai džiaugiamės, kad galime pasiūlyti naują paslaugą marijampoliečiams. Manau, kad „Wolt“ pristatymo paslaugos atsiradimas mieste bendruomenės kasdienybę padarys lengvesnę, suteiks žmonėms galimybę gauti papildomų pajamų, o verslui padės augti“, – sakė „Wolt Baltics“ generalinė direktorė Liis Ristal.

Pasak L. Ristal, per 5 metus bendrovei pavyko sukurti lojalių klientų bazę.

„Kasdien turime vis daugiau vartotojų, o kartu su jais auga ir užsakymų apimtys. Pradėjome nuo maisto pristatymo iš restoranų, bet šiandien vis daugiau mažmeninės prekybos parduotuvių ir maisto prekių parduotuvių prisijungia prie mobiliosios aplikacijos. Nebesame tik aplikacija, iš kurios galima užsisakyti tik maisto“, – teigė „Wolt Baltics“ generalinė direktorė.

Nuo antradienio užsisakyti prekes galima į Mokolių, Draugystės ir Pabaigių rajonus Marijampolėje.

Lietuvoje „Wolt“ paslaugos teikiamos septyniuose Lietuvos miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje ir Marijampolėje. Prie „Wolt“ programėlės iš viso yra prisijungę tūkstančiai restoranų ir prekybos vietų.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją