„Knygynų tinklas „Pegasas“ ir internetinis knygynas „Knygų klubas“ ir anksčiau artimai bendradarbiavo, todėl veiklos principai nesikeis. (...) Gerokai prasiplės prekių pasiūla internetiniame knygyne. Knyguklubas.lt tiesiog keliasi į naujus namus“, – pabrėžia UAB „ALG Knygynai“ generalinė direktorė Rita Račkaitė.

R. Račkaitė pabrėžia, kad didinant internetinės prekybos apimtis siekiama glaudesnės internetinės ir fizinės prekybos veiklos: „Plėtodami vieningos vartotojų patirties (vadinamos omnichannel) verslo strategiją norime, kad ir mūsų klientai pajustų šios vidinės reorganizacijos naudą. Buvę knyguklubas.lt ir į pegasas.lt perėję mūsų skaitytojai dabar internetu įsigytas knygas ar kitas prekes galės atsiimti atvykę ir į fizines parduotuves.“

Po reorganizacijos internetinio knygyno knyguklubas.lt vartotojams nereikės iš naujo registruotis pegasas.lt sistemoje ar atlikti kokių nors papildomų veiksmų – jų paskyros bus perkeliamos automatiškai. Visiems vartotojams nemokamai bus suteikta virtuali „Pegaso klubo“ kortelė.

Vidinė reorganizacija, pabrėžia R. Račkaitė, neturės jokios įtakos darbuotojams: darbuotojų skaičius nebus mažinamas, jų veikla bei darbo sąlygos išliks tokios pačios, kokios buvo ir iki sujungimo.

Knygynų tinklas „Pegasas“, leidykla „Alma littera“, logistikos bendrovė „ALG logistika“, finansines bei IT paslaugas teikianti bendrovė „Nirija“ priklauso tarptautinio privataus kapitalo fondų valdytojui „BaltCap“. Tai didžiausias privataus ir rizikos kapitalo fondų valdytojas Baltijos šalyse, investavęs į daugiau nei 100 įmonių Europoje bei pritraukęs virš 700 mln. eurų kapitalo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją