J. Eijsink prieš tai yra dirbęs „Siemens“, „Deutsche Post DHL“ ir „C.H. Robinson“ įmonėse. 1905 m. įkurta „C. H. Robinson“ yra viena didžiausių logistikos bendrovių pasaulyje, kurioje Jeroen nuo 2015 m. ėjo prezidento Europai pareigas.

„Džiaugiuosi, kad J. Eijsink pasirinko tęsti savo 25 metų tartpautinę karjerą būtent „Girtekoje“. Tikime, kad tai paskatins mūsų, kaip atsakingos logistikos įmonės, augimą“, – sako dabartinis „Girteka Group“ generalinis direktorius Edvardas Liachovičius.

Pranešama, kad Edvardas Liachovičius liks aktyviu valdybos nariu.

Edvardas Liachovičius

„1997 m., kai „Girteka“ turėjo tik vieną vilkiką, tapau vienu iš pirmųjų darbuotojų ir čia prasidėjo mano profesinis kelias.  2008 m., kai „Girteka“ turėjo 800 kolegų, 300 vilkikų ir 50 mln. eurų metinių pardavimų, buvau paskirtas generaliniu direktoriumi ir perėjau į antrąjį savo karjeros etapą. Šiandien, kai „Girteka“ turi 23 000 kolegų, beveik 10 000 vilkikų ir 2 mlrd. eurų metinių pardavimų, man suteikta garbė pradėti trečiąjį – aktyvaus „Girteka Group“ valdybos nario – etapą“, – sako jis.

„Girteka Group“ ir toliau valdo Mindaugas Raila (90 proc.) ir Edvardas Liachovičius (10 proc.) per savo šeimos biurus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją