„Tikimės, kad D. Rimašauskaitės ilgametė darbo patirtis tiek viešajame sektoriuje, tiek ministerijose bei žinios, kurias ji sukaupė dirbdama beveik 10 m. Lietuvos pramonininkų konfederacijoje, o taip pat jos darbo komunikacijos srityje patirtis prisidės prie mūsų asociacijos augimo ir stiprėjimo, o tap pat padės gerinti mūsų, kaip atsakingos verslo bendruomenės, įvaizdį“, – pažymi PKPA prezidentas Mantas Gudas.

Jis pabrėžia, kad dabar asociacija išskirtinį dėmesį skirs ne tik verslo aplinkos sąlygų gerinimui ir įmonių konkurencingumo stiprinimui, bet ir tokiems aktualiems klausimams, kaip jaunimo išlaikymas regione, darbo jėgos klausimų sprendimas.

„Didelį dėmesį iki šiol skyrėme švietimo klausimams. Ir toliau stiprinsime verslo ir vietinių švietimo įstaigų bendradarbiavimą, nes tik taip galime pasiekti pokytį ir pritraukti daugiau jaunimo mokytis ir dirbti Panevėžyje. Labai svarbu, kad mūsų kraštas taptų patrauklus jauniems žmonėms čia mokytis, dirbti ir kurti savo ateitį.

Sieksime kartu su savivaldybe ir mokyklomis keisti moksleivių požiūrį į tiksliuosius mokslus ir pasirenkamas specialybes – norime, kad inžinerijos sritis taptų patrauklesnė jauniems žmonėms ir galėtume auginti naują talentingų inžinierių kartą, kuri taip reikalinga mūsų įmonėms“, – pažymi M. Gudas.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją