Iki šiol „Eurocash1“ bei ją valdančiai įmonei „CHS Investment Group“ vadovavęs Vilius Makauskas susitelks į tolesnę saugos verslo plėtrą, toliau dirbdamas „CHS Investment Group“ direktoriumi.

Sprendimą skirti atskirą „Eurocash1“ vadovą V. Makauskas aiškina sparčia „CHS Investment Group“ ir jos valdomų įmonių plėtra ir siekiu geriau išnaudoti verslo auginimo galimybes. Grupei priklausančios įmonės jau veikia Lietuvoje, Latvijoje bei Estijoje, o šiuo metu svarstoma plėstis ir kitose šalyse.

„Palyginti su kitomis įmonėmis, Lietuvoje augame itin sparčiai – gerąją plėtros praktiką planuojame ne tik išlaikyti Lietuvoje, bet ir pritaikyti kitose rinkose, – sakė V. Makauskas. – Siekdami kuo geriau išnaudoti esamas verslo plėtros galimybes, stipriname vadovų komandą ir įmonei Lietuvoje pakvietėme vadovauti Ernestą Petrauską.“

Naujasis „Eurocash1“ vadovas E. Petrauskas turi beveik 15 metų vadovavimo patirtį. Iki tapdamas „Eurocash1“ direktoriumi jis vadovavo bendrovei „Vision Express“, taip pat dirbo įvairiose vadovaujančiose pozicijose įmonėse „Eurovaistinė“ bei „Biovela Group“. Dirbdamas „Eurocash1“ direktoriumi, jis bus atsakingas už tolesnę įmonės veiklos plėtrą Lietuvoje.

Savo sprendimą prisijungti prie „Eurocash1“ komandos E. Petrauskas grindžia noru pritaikyti turimą patirtį ir žinias toliau stiprinant įmonės veiklą.

„Mane asmeniškai įkvepia, kad „Eurocash1“ yra dinamiška įmonė, kuri savo klientų labui diegia inovacijas ir intensyviai plečia veiklą, – sakė E. Petrauskas. – Abipusiai naudingi santykiai su verslo partneriais ir klientais yra sėkmingo verslo pagrindas, todėl savo veikloje daug dėmesio skirsiu aukštai klientų aptarnavimo kokybei ir tolesniam partnerystės stiprinimui.“

Pranešime dar rašoma, kad pastaraisiais metais „Eurocash1“ pristatė Lietuvoje keletą pažangių naujovių. Atidarė technologiškai pažangias privačių seifų nuomos saugyklas „Eurocash1 Vaults“ Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje – jomis klientai gali savarankiškai naudotis bet kuriuo paros metu 24/7 principu. Naudojimasis saugyklomis yra visiškai technologizuotas ir nereikalauja saugos įmonės darbuotojų palydos.

Prieš dvejus metus „Eurocash1“ išplėtė veiklą, įsigydama keletą saugos įmonių ir taip sustiprindama pozicijas mažesniuose Lietuvos miesteliuose. Pasak V. Makausko, atsižvelgdama į naujai įsigytų bendrovių sėkmingą integraciją, „CHS Investment Group“ ieško naujų įsigijimo galimybių tiek Lietuvoje, tiek Latvijoje bei Estijoje.

2020 m. buvo pertvarkyta „Eurocash1“ struktūra ir įsteigta kontroliuojanti bendrovė „CHS Investment Group“, 100 proc. valdanti įmones UAB „Eurocash1“ Lietuvoje, SIA „Eurocash1“ bei SIA „Eurocash1 LV“ Latvijoje, taip pat – OU „Eurocash1 Estonia“ Estijoje. Valdančiosios bendrovės direktoriumi tuo pačiu metu buvo paskirtas V. Makauskas.

Per laikotarpį, kai V. Makauskas vadovavo „Eurocash1“ Lietuvoje, įmonės apyvarta išaugo nuo 9,53 mln. Eur (2018 m.) iki 22,7 mln. Eur (2022 m.), o darbuotojų skaičius padvigubėjo ir dabar viršija 1200. Sparčiai auga ir valdančioji įmonė – „CHS Investment Group“ konsoliduotos pajamos kilo nuo 25,4 mln. Eur 2021 m. iki daugiau kaip 32 mln. Eur 2022 m.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją