Lietuvos gyventojai vertina „Wolt“ paslaugas, todėl jausdami šį pasitikėjimą džiaugiamės galėdami pasiūlyti patogią maisto ir kitų prekių užsakymo galimybę vis daugiau šalies miestų. Metus pradedame nuo Alytaus ir tikimės, kad „Wolt“ plėtra šiame mieste ne tik suteiks daugiau patogumo gyventojams, bet taip pat prisidės prie vietinio verslo augimo bei suteiks galimybę užsidirbti kaip partneriams kurjeriams”, – sakė „Wolt Baltics“ generalinė direktorė Liis Ristal.

„Wolt“ į Lietuvos rinką atėjo prieš penkerius metus.

„Nuo pat pradžių kiekvieną dieną stebime vartotojų skaičiaus ir užsakymų apimčių augimą. Be to, šalia restoranų pritraukėme ir mažmeninės prekybos bei bakalėjos parduotuves”, – teigė „Wolt Baltics” generalinė direktorė.

Šiandien „Wolt“ jau veikia šešiuose Lietuvos miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje ir Alytuje. Prie „Wolt“ programėlės iš viso yra prisijungę tūkstančiai restoranų ir prekybos vietų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją