A. Driksna „Rail Baltica“ projekte dirbo dešimt metų. Tiesiogiai dalyvavo ir buvo atsakingas už strateginį planavimą ir plėtrą, įskaitant finansavimą, ir bendradarbiavimą su strateginiais partneriais bei visuomene „Rail Baltica“ planavimo etape Latvijoje.

2019 m. buvo paskirtas „RB Rail“ vadovu, prižiūrėjo bendrosios „Rail Baltica“ įmonės plėtrą, plėtė komandą ir pritraukė tarptautinio lygio geležinkelių sektoriaus ekspertus, įgyvendino strategines projekto plėtros veiklas, tokias kaip geležinkelio posistemių plėtros ir konsoliduotų statybinių medžiagų pirkimai, Europos infrastruktūros tinklų priemonės finansavimo paraiškos ir kt.

Laikinai vadovo pareigas užimsiantis M. Kivila pernai metų lapkritį buvo paskirtas „RB Rail“ vyriausiuoju viešųjų pirkimų pareigūnu (CPO) ir valdybos nariu.

M. Kivila yra įgijęs patirties sutarčių valdymo srityje, yra dirbęs vyriausiuoju patarėju, sutarčių valdymo vadovu ir vidaus teisės vadovu infrastruktūros projektuose ir vykdant dideles investicijas energetikos sektoriuje. Užėmė vadovaujančias pareigas „Rail Baltica“ projektą įgyvendinančioje institucijoje Estijoje „Rail Baltic Estonia“, OÜ, o prieš tai - bendrovėse „Eesti Energia“, AS ir „Enefit Solutions“, AS.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją