„Naujo logistikos centro statybos turėtų būti baigtos iki 2024 metų gruodžio“, – Kauno rajono savivaldybės vadovams plėtros planus pristatė vienas įmonės akcininkų Virginijus Brundza.

Sklypo, kuriame iškils pastatas, plotas apie 10 hektarų. Pastato ilgis – 500 metrų. Bus sukurtos 156 naujos darbo vietos, informuoja savivaldybė.

„Naujos patalpos suteiks mūsų įmonei didesnius gamybos pajėgumus ir daugiau lankstumo reaguojant į besikeičiančius rinkos poreikius.

Siekiame ne tik plėsti gamybos apimtis, bet ir nuolat didinti veiklos efektyvumą optimizuojant procesus“, – sakė V. Brundza.

Pasak Kauno rajono savivaldybės, įmonė Kauno rajone į esamus pastatus jau investavo 155 mln. eurų ir planuoja investuoti dar 50 mln.

„Jūsų įmonę visada pristatome, kaip socialiai atsakingą verslą, kuriame yra aukšta darbo kultūra, aukštas intelektas. Esate pavyzdys kitiems ne tik dėl savo produkcijos, bet ir požiūrio į žmogų“, – su įmonės plėtra sveikino Kauno rajono meras Valerijus Makūnas.

„Freda“ Kauno LEZ teritorijoje įsikūrė 2019 metais, o 2022 m. gegužę išsiplėtė – pastatė modernų baldų fabriką. Per 5 veiklos metus įmonė pagamino jau virš 1 mlrd. produkcijos. Bendrovėje (LEZ teritorijoje) dirba apie 700 darbuotojų, dar tiek pat – Kaune esančiame fabrike.

Pastačius naują logistikos centrą, senojo centro pastatas taps gamybinėmis patalpomis. Jis buvo suprojektuotas taip, kad pagal poreikį būtų galima keisti gamybai ir sandėliavimui skirtų patalpų santykį, informuoja savivaldybė.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją