„Turime ambicingus „Vinted“ plėtros planus – tvarus verslo modelis mums, atsižvelgus į verslo poreikius, leidžia plėstis šiais neramiais laikais. Prie mūsų misijos naudotus daiktus paversti pirmuoju vartotojo pasirinkimu visame pasaulyje kviečiame prisidėti ir stiprią Kauno technologijų sektoriaus profesionalų bendruomenę. Šiemet čia žengiame pirmąjį žingsnį, o tolesnę plėtrą Kaune planuojame ir kitąmet“, – sako Titas Norkūnas, „Vinted“ vyresnysis inžinerijos direktorius.

Pirmiausia „Vinted“ Kaune planuoja samdyti programuotojus (backend, web, mobile, data, privacy, security ir site reliability) ir vadovus.

Bendrovėje jau dirba kelios dešimtys specialistų iš Kauno – jie galės pasirinkti ar norės dirbti Vilniuje ar persikelti į naująjį biurą, kurio detalės šiuo metu derinamos. Kaune, kaip ir kituose „Vinted“ biuruose, darbas vyks hibridiniu principu.

„Hibridinis darbo modelis leido mums kauniečius įdarbinti ir iki šiol – naujasis vietinis biuras padės labiau atliepti esamų ir būsimų kolegų poreikius. Naujieji kolegos padės ne tik siekti „Vinted“ misijos, bet ir dirbs prie sprendimų, kuriuos naudoja dešimtys milijonų bendruomenės narių – galimybės dirbti su techniniais sprendimais, skirtais tokio dydžio auditorijai, mūsų rinkoje vis dar gana retos“, – teigia Ieva Kuniejūtė, „Vinted“ technologijų srities talentų pritraukimo direktorė.

Iš viso organizacijoje šiuo metu dirba daugiau nei 1500 žmonių – nuo 2022 metus jų skaičius „Vinted“ grupėje išaugo daugiau nei 500 profesionalų. Bendrovė biurus turi ne tik Lietuvoje, bet ir Berlyne, Hamburge, Amsterdame ir Prahoje.

Šiuo metu vien Lietuvoje „Vinted“ turi daugiau nei 70 atvirų pozicijų programavimo, duomenų mokslo, rinkodaros ir kitų sričių specialistams.

„Vinted“ vienija daugiau nei 80 mln. registruotų narių bendruomenę 18 rinkų Europoje ir Šiaurės Amerikoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją