Kaip rašoma tarnybos pranešime, patikrinimo metu nustatyta, kad lošėjas, pasinaudodamas kitam asmeniui priklausančia mokėjimo kortele, atliko 14 965 eurų įmokas į savo lošimų sąskaitą.

Bendrovė neužtikrino, kad lošėjo įmokos, atliktos iš kitam asmeniui priklausančios mokėjimo sąskaitos, nebūtų priimtos, leido lošėjui pasipildyti savo lošimo sąskaitą iš jam nepriklausančios mokėjimo sąskaitos, todėl bendrovė pažeidė Azartinių lošimų įstatymo ALĮ 205 straipsnio 1 dalies reikalavimą (nuotoliniuose lošimuose statomos sumos gali būti įmokėtos ir lošimų organizatoriaus priimtos negrynaisiais pinigais iš lošėjui priklausančios mokėjimo sąskaitos į lošimų organizatoriaus mokėjimo sąskaitą).

Priežiūros tarnybos priimami sprendimai nėra galutiniai bei gali būti skundžiami Lietuvos Respublikos administracinių bylų teisenos įstatymo nustatyta tvarka.

Galimus pažeidimus nagrinėja ir siūlymus sprendimui dėl baudos skyrimo ir jos dydžio nustatymo teikia Lošimų priežiūros tarnybos direktoriaus įsakymu sudaryta Patariamoji komisija sprendimui dėl baudos skyrimo ir jos dydžio nustatymo priimti.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją