„Netrukus „EPSO-G“ skelbs atranką į grupės komunikacijos vadovo poziciją. Rekomenduoju pasidomėti norintiems iššūkių ir malonumo juos įveikiant. (...) Būsiu su „EPSO-G“ iki balandžio 21 dienos, kad galėčiau pabaigti arba sklandžiai perduoti projektus ir darbus. O vėliau imsiuosi kito labai įdomaus iššūkio ir tikiuosi ne mažesnio malonumo įveikiant“, – socialiniame tinkle „Facebook“ pranešė A. Bubnelis.

Įraše taip pat pasidalino įmonėje nuveiktais darbais: „2021 metais pradėjau dirbti sąlyginai ramioje pozicijoje, kur daug kas buvo apie ilgalaikį planavimą, skaidrią atskaitomybę ir santykius su stakeholderiais. Tuo pat metu turint itin ambicingą įmonių grupės strategiją ir jaučiant rimtą svorį ant pečių, nes grupės įmonės daro projektus su septyniais ar aštuoniais nuliais sąmatose.

Jau po kelių mėnesių teko pasiraitoti rankoves, užsimauti botus ir šalmą važiuojant į pasienį su Baltarusiją. Fizinio barjero projektas buvo nuostabus savo tempu ir neapibrėžtumais pirmajame jo etape, ir pasididžiavimo jausmu jaučiant, kad 500+ kilometrų ilgo projektas bus įgyvendintas laiku ir su numatytu biudžetu. Kolegos praminė „tvoros atstovu spaudai“, bet tuo pačiu nebereikėjo draugams ir artimiesiems pasakoti ką daro „EPSO-G“ – visiems buvo aišku, kad gerai statome tvoras.

2022 metai buvo lyg amerikietiški kalneliai – karo naujienų srautas, dujų ir elektros kainų grafikai, emocijos ir įvairūs kiti iššūkiai bei džiaugsmai juos įveikus. Grupės įmonės sustiprino šalies energetinę nepriklausomybę sujungiant Lietuvos ir Lenkijos dujotiekius, užsukome rusiškų dujų sklendes, baigėme ir inicijavome naujus elektros energijos sistemos stiprinimo projektus.

Pakeliui sukūrėme vieną ir atnaujinome poros kitų grupės įmonių prekės ženklus. Išleidome ir biržoje pradėjome listinguoti pirmąsias Baltijos šalyse sulaukusias su darnumu susietas obligacijas“.

A. Bubnelis prieš tai dirbo prezidento Gitano Nausėdos patarėju ir atstovu žiniasklaidai, yra vadovavęs bendrovių „Teo“, „Vilniaus vandenys“ ir „Bitė Lietuva“ komunikacijai, dirbęs naujienų agentūroje BNS, konsultantu viešųjų ryšių agentūrose.

„Epso-G“ valdo 97,5 proc. elektros perdavimo sistemos operatorės „Litgrid“, 96,6 proc. gamtinių dujų perdavimo sistemos operatorės „Amber Grid“ akcijų. Grupei taip pat priklauso 67 proc. energijos išteklių biržos „Baltpool“ ir po 100 proc. bendrovių „Tetas“ bei „Energy Cells“ akcijų.

Vienintelė „Epso-G“ akcininkė yra Energetikos ministerija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją