Pranešime spaudai teigiama, kad pirkėjų saugumas yra svarbiausias IKEA prioritetas, todėl dėl galimo pavojaus užspringti įvairiaspalvis žvejybos žaidimas BLÅVINGAD atšaukiamas iš prekybos.

Kurdama ir vystydama gaminius, IKEA taiko griežtą rizikos vertinimo ir testavimo programą, kurios tikslas – užtikrinti, kad gaminiai, kuriais prekiaujama, atitiktų visus rinkose galiojančius įstatymus ir standartus.

Nepaisant to, buvo pastebėta, kad mažos kniedės, naudojamos žaislo konstrukcijoje, laikui bėgant gali atsilaisvinti. Dėl šios priežasties įvairiaspalvis žvejybos žaidimas BLÅVINGAD atšaukiamas iš prekybos.

Grąžinti žvejybos žaidimą BLÅVINGAD ir atgauti sumokėtus pinigus galima bet kurioje IKEA prekybos vietoje. Grąžinant prekę, kasos kvito pateikti nereikės.

Daugiau informacijos www.IKEA.lt.

IKEA atsiprašo už sukeltus nepatogumus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją