„Turbūt jau niekam nekyla abejonių, jog transporto elektrifikacija yra neišvengiama ateitis. Tam, kad kuo daugiau žmonių norėtų persėsti į elektromobilius, reikalinga išvystyta infrastruktūra.

Prisijungiau prie „Ignitis“ su aiškia vizija, kaip įgyvendinti ambicingą „Ignitis ON“ strategiją, apjungiant ir plečiant elektromobilių įkrovimo infrastruktūrą Baltijos šalyse. Stipri komanda, didžiulis potencialas ir galimybės yra tie motyvai, kurie paskatino savo patirtį ir energiją dedikuoti elektrinio mobilumo plėtrai“, – sako E. Balta.

Jis pareigas eiti pradėjo pirmadienį, kovo 13 d. Prieš tai naujasis „Ignitis“ elektrinio mobilumo departamento vadovas daugiau kaip penkerius metus dirbo tarptautinėje technologijų įmonėje „Bolt“, iš kurių pastaruosius trejus metus skyrė dėmesį dalijimosi paslaugų plėtrai Baltijos šalyse.

„Ignitis“ elektrinio mobilumo departamentas įkurtas 2022 m. pabaigoje, siekiant daugiau dėmesio skirti vienai iš strateginių bendrovės veiklos sričių – elektromobilių įkrovimo tinklo „Ignitis ON“ plėtrai Baltijos šalyse.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją