„Tai – pirmasis „Eglės sanatorijos“ dienos centras, kuriame klientai gaus daugelį metų sanatorijos lankytojų vertinamas ir didelį poveikį sveikatinimo procese turinčias procedūras – gydomuosius masažus, gydomąsias mankštas, kineziterapiją bei įvairias fizioterapijos procedūras. Investuojame į dienos centrą vedini ilgametės sveikatinimo patirties, aukštos specialistų kompetencijos ir misijos padėti žmonėms būti sveikesniems. Siekiame būti arčiau kliento – suteikti jam galimybę skirti daugiau dėmesio sveikatos atstatymui ir stiprinimui, pratęsti Birštone ar Druskininkuose pradėtą gydymą Vilniuje ir atvirkščiai“, – sako „Eglės sanatorijos“ generalinis direktorius Artūras Salda.

Šiuo metu „Reabilita.lt“ teikia kineziterapijos, masažo, fizioterapijos, kūno estetikos ir gydytojų konsultavimo (fizinės medicinos reabilitologo, kineziterapeuto, dietologo, psichologo-psichoterapeuto) paslaugas. Čia dirba 10 profesionalų, pažymima pranešime.

„Sanatorinio gydymo sektoriuje didžiausią dėmesį skirsime atstatomojo medicininio gydymo, medicininės ir profilaktinės reabilitacijos stiprinimui. Šių paslaugų prieinamumas yra svarbus, nes tai yra bendra visos sveikatos ekosistemos dalis. Norime, kad visuomenė būtų sveika ir darbinga, turėtų galimybę rūpintis sveikata ir ją saugoti“, – teigia „INVL Baltic Sea Growth Fund“ partneris ir „Eglės sanatorijos“ valdybos pirmininkas Nerijus Drobavičius.

Į „Eglės sanatorijos“ dienos centro Vilniuje įrangą papildomai numatoma investuoti 100 tūkst. eurų.

Nuo 1972 metų veikianti „Eglės sanatorija“ teikia sanatorinio gydymo ir medicininės reabilitacijos, sveikatinimo paslaugas Lietuvos gyventojams bei svečiams iš užsienio mineralinio vandens šaltiniais garsėjančiuose kurortuose Druskininkuose ir Birštone.

Druskininkuose veikiančioje sanatorijoje kuri šiuo metu yra didžiausia ne tik Lietuvoje, bet ir visoje šiaurės Europoje, vienu metu gali apsistoti iki 1 300 žmonių, o sanatorijoje Birštone – 730 svečių.

Svečiams teikiama daugybė įvairių gydomųjų ir sveikatinimo procedūrų – nuo tradicinių purvo ir mineralinio vandens procedūrų, iki inovatyvių fizioterapijos bei kineziterapijos procedūrų bei skirtingų užsiėmimų.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją