„Tai ne kojinių pakelį parduoti, tai didelės struktūros, didelės investicijos, ten ir kreditai, ir įsipareigojimai. Nėra taip paprasta. Be to, dabartinių, su kuriais pasirašėme preliminarią pardavimo sutartį, gal taip truputį ir tampo mus ant virvučių, bet skaitome, kad procesas gal per dvi, tris savaites pasibaigs.

Mes turbūt labiau laukiame už jus to proceso pasibaigimo. Bet, kaip sakėme, už dyką dovanų, ne Kalėdų metas, nedalinsime. Ten skaičiai dideli“, – teigė V. Matijošaitis.

Kaip jau anksčiau rašyta, „Vičiūnų grupės“ savininkai ir vadovai žada parduoti verslą Rusijoje nuo Maskvos invazijos Ukrainoje pradžios vasarį.

Praėjusių metų balandžio pradžioje „Vičiūnų grupės“ vadovas Šarūnas Matijošaitis sakė, kad ši viena didžiausių Lietuvoje maisto gamybos grupių verslą Rusijoje galutinai nutrauks per tris–keturis mėnesius.

Rugpjūčio pabaigoje grupė pranešė radusi penkis potencialius verslo Rusijoje pirkėjus, tačiau tvirtina negalinti prognozuoti, kiek užtruks jo pardavimas ir perdavimas.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)