„Telia Lietuvos“ valdyba 2023 m. vasario 9 d. patvirtino dabartinio Bendrovės vadovo Dano Strömbergo atsistatydinimą nuo 2023 metų vasario 28 dienos. Naująja Bendrovės vadove paskirta Giedrė Kaminskaitė-Salters, ji „Telia Lietuvai“ pradės vadovauti 2023 m. kovo 1 dieną.

„Telia Company“ siūlymu ir valdybos sprendimu, 2023 m. kovo 16 d. šaukiamas neeilinis akcininkų susirinkimas, kuriame darbą Bendrovės vadovo pareigose jau baigęs D. Strömbergas yra siūlomas į laisvą valdybos nario vietą. Jis taip pat tęsia pareigas kaip „Telia Company“ vyresnysis viceprezidentas bei atsakingas už grupės veiklą Lietuvoje, Estijoje ir Danijoje. Danas Strömbergas bendrovei „Telia Lietuva“ vadovavo nuo 2018 m. liepos, rašoma pranešime.

„Man buvo didelė garbė dirbti su labai talentinga komanda ir užtikrinti Lietuvai pasaulinio lygio ryšio technologijas ir paslaugų kokybę, o Bendrovei ir akcininkams – puikius rezultatus. Vartotojai mumis pasitiki ir vertina „Telia“ prekės ženklą kaip niekada iki šiol. Pasaulinių sukrėtimų ir ekonominio netikrumo metais, tai yra didelis kapitalas. Aš neabejoju, kad naujoji „Telia Lietuvos“ vadovė Giedrė Kaminskaitė-Salters savo žiniomis jį tik dar labiau padidins. Jos paskyrimas po itin konkurencingos vidinių ir išorinių kandidatų atrankos taip pat parodo, kad Bendrovėje turime ir puikiai veikiančią talentų augimo ir tęstinumo programą“, – kalbėjo Danas Strömbergas.

Paskirtoji „Telia Lietuvos“ vadovė G. Kaminskaitė-Salters didžiausią dėmesį toliau ketina skirti įmonės klientų patirties kokybės gerinimui.

„Lyderiaujant Danui Strömbergui, „Telia“ vizitine kortele Lietuvoje tapo technologinės inovacijos, plačiausias ryšio tinklas ir geriausiai Baltijos šalyse vertinamas klientų aptarnavimas. Tačiau norėdami išsiskirti kokybe, klientų patirties kartelę turime kelti dar aukščiau ir tapti pirmuoju jų pasirinkimu, kai kalbame apie paprastumą, greitį, sugebėjimą teikti visas telekomunikacijos paslaugas iš vienų rankų. „Telia“ komandos išskirtinumas yra įmonės kultūra pirmiausiai žiūrėti kliento poreikių, tad net neabejoju, kad mes savo ambicingą tikslą pasieksime“, – kalbėjo G. Kaminskaitė-Salters.

Bendrovėje G. Kaminskaitė-Salters dirba nuo 2015 m., per tą laiką ji vadovavo Teisės ir korporatyvinių reikalų, Pardavimo ir klientų aptarnavimo komandoms, o nuo 2021 metų spalio laikinai ėjo „Telia Denmark“ verslo klientų vadovės pareigas. G. Kaminskaitė-Salters yra Nyderlandų Mastrichto universiteto teisės mokslų daktarė ir Jungtinės Karalystės Oksfordo universiteto tarptautinių santykių magistrė, pažymima pranešime.

Bendrovės valdyba naująja „Telia Lietuva“ Pardavimo ir klientų aptarnavimo vadove nuo 2023 m. kovo 1 d. paskyrė Liną Bandzinę.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją