Nuo vasario „Bitės grupės“ Naujos kartos tinklų direktoriumi tampa Modestas Ropė. Jis bus atsakingas už „Bitės“ 5G tinklo statybas Lietuvoje ir Latvijoje, turimų tinklų modernizavimą ir interneto bei duomenų perdavimo tinklus. Anksčiau jis užėmė perdavimo sistemų vadovo pareigas, o „Bitėje“ M. Ropė iš viso dirba jau ilgiau kaip 23 metus.

Saulius Skirmantas, iki šiol ėjęs „Bitės grupės“ kibernetinio ir IT saugumo vadovo pareigas, tampa „Bitės grupės“ IT sprendimų verslui ir infrastruktūros direktoriumi. S. Skirmantas bus atsakingas už sklandžią bendrovės duomenų centrų Lietuvoje ir Latvijoje veiklą, naujų paslaugų kūrimą bei konsolidavimą „Bitės grupėje“.

„Jau kuris laikas mūsų komanda dirba įgyvendindama didžiausią investicinį projektą bendrovės istorijoje „BITĖ | Naujos kartos tinklas 2025“. Jo metu investuojame net 100 milijonų eurų į visiškai naujo 5G tinklo statybą, bazinių stočių tinklo plėtrą ir jau turimų tinklų modernizavimą. Pokyčiai komandos struktūroje yra tiesiogiai susiję su mūsų tikslu užtikrinti dar geresnę paslaugų kokybę visiems bendrovės klientams“, – sako „Bitės“ technologijų direktorius Mindaugas Rauba, dabartines pareigas einantis nuo praėjusių metų liepos.

S. Skirmantą kibernetinio ir IT saugumo vadovo pareigose nuo šiol pakeis Motiejus Kirstukas, anksčiau ėjęs interneto svetainių vystymo ir palaikymo vadovo pareigas.

Naujai sukurtos „Bitės grupės“ Tinklų projektų ir procesų valdymo komandos vadove tampa Jolita Meilė, iki šiol užėmusi Mobilaus tinklo projektų vadovės pareigas.

Perdavimo tinklo sistemų vadovu tampa Dainius Jonaitis, iki šiol ėjęs Verslo klientų sprendimų aktyvavimo vadovo pareigas „Bitės grupėje“.

Darius Martusevičius, ilgiau kaip šešerius metus ėjęs Tinklo direktoriaus pareigas ir reikšmingai prisidėjęs prie tinklo plėtros ir kokybės gerinimo, tęsti karjerą nusprendė už „Bitės grupės“ ribų.

„Naujoji komanda prisidės ir prie UAB „Mezon“ prijungimo prie „Bitės“. Apjungtas abiejų bendrovių ryšių tinklas bus vienas didžiausių Baltijos šalyse, o klientai gaus išskirtinai kokybiškas naujos kartos tinklo, įskaitant ir 5G ryšį, paslaugas“, – sako „Bitės“ technologijų direktorius M. Rauba.

Visi penki naujieji aukščiausios kompetencijos tinklo vystymo komandos vadovai – „Bitėje“ užaugę specialistai, bendrovėje dirbantys vidutiniškai daugiau kaip 13 metų. „Lyderystės ugdymui skiriame itin daug dėmesio tiek naujos kartos tinklo vystymo komandoje, tiek visos bendrovės mastu. Tai leidžia ilgamečiams darbuotojams sėkmingai kilti pareigose, išvengiant chaoso, būdingo adaptacijos laikotarpiui į komandą priimant žmones iš išorės“, – pastebi M. Rauba.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją