Keitėsi tvarka

Iki šiol už dviejų valandų automobilio stovėjimą mokėti neturėjusiems klientams tvarka keitėsi.

Prekybos centro aikštelės automobilių stovėjimo apraše rašoma, kad nuo šiol automobilių statymas stovėjimo aikštelėje yra mokamas, tačiau kiekvienas atvykęs ir turintis susimokėti gali gauti tokio mokesčio kompensaciją.

Pabrėžiama, kad kompensacijos nebus išmokamos grynaisiais. Aiškinama, kad kompensacija sudarys galimybę iš automobilių aikštelės klientui išvykti be apmokėjimo.

„Klientas, bet kurioje PC „EUROPA“ veikiančioje parduotuvėje ir (ar) paslaugas teikiančioje įstaigoje įsigijęs prekių ir (ar) paslaugų už ne mažesnę kaip 20 Eur sumą, įgyja teisę į transporto priemonės stovėjimo Kompensaciją tą pačią kalendorinę dieną, kai buvo įsigytos atitinkamos prekės ir (ar) paslaugos. Tą pačią dieną įsigytų prekių ir (ar) paslaugų suma gali būti sumuojama“, – buvo aiškinama apraše.

Tai reiškia, kad norintys gauti kompensaciją ir nemokėti už automobilio stovėjimą, surinktus čekius už prekes ir paslaugas turės pateikti pirmame aukšte esančiame informaciniame punkte atsakingam asmeniui. Stovėjimas klientui bus nemokamas tuo atveju, jei bendra pirkinių ir gautų paslaugų suma nebus mažesnė nei 20 Eur.

Tiesa, išskirta, kad klientai, turintys galiojančią sporto klubo „Lemon Gym‘‘ narystę, automobilį gali parkuoti nemokamai 4 valandas, tačiau susiruošę išvykti vis tiek turės prisijungti prie savo sporto klubo paskyros ir informaciją parodyti minėtame informaciniame punkte.

Padengs klientų parkavimo kaštus

Prekybos centras „Europa“, reaguodamas į klientų ir nuomininkų poreikius, nuo sausio 12 dienos visiems klientams, apsipirkusiems už bet kokią sumą iki 20 eurų, padengs 2 valandų, o apsipirkusiems už 20 eurų ir daugiau – 4 val. parkavimo mokestį šalia prekybos centro esančioje verslo centro automobilių stovėjimo aikštelėje (Konstitucijos pr. 7B), buvo teigiama gautame prekybos centro komentare.

„Atsižvelgdami į mūsų prekybos centro bendruomenės išsakytus pageidavimus dėl parkavimo galimybės greta esančioje stovėjimo aikštelėje, priklausančioje UAB „Prime Location Property Fund“, priėmėme sprendimą padengti savo klientų parkavimo mokestį.

Taip pat šiuo metu diegiame ilgalaikę sistemą, kuri leis klientams nemokamo parkavimo leidimą suteikti bet kurioje prekybos centro apsipirkimo vietoje, t. y. patogiau ir greičiau. Išsamesnę informaciją paskelbsime artimiausiu metu“, – komentare nurodė PC „Europa“ valdytoja Greta Beinorytė.

Pasak jos, kaip buvo teigta, pirmajame prekybos centro aukšte įrengtame informaciniame punkte atsakingam asmeniui prekių ar paslaugų įsigijimą patvirtinantį čekį pateikusiems klientams bus padengti automobilio parkavimo kaštai.

Praėjusių metų pabaigoje stovėjimo aikštelę greta PC „Europa“ įsigijo UAB „Prime Location Property Fund“. Savininko sprendimu, nuo šių metų pradžios naudojimasis aikštele yra apmokestintas 1,5 eur už valandą tarifu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)