„Jau esame išdavę apie 1,9 mln. „Ačiū“ kortelių, kurių turėtojai sulaukia daugiau geros kainos pasiūlymų tiek mūsų parduotuvėse, tiek už jų ribų. Kad taupyti būtų dar paprasčiau, senąsias oranžines korteles keičiame naujomis mėlynomis bekontaktėmis. Tai reiškia, kad atsiskaitant už pirkinius žmonėms dabar pakanka naująja kortele vos priliesti kortelių skaitytuvą – ir bemat sulaukiama papildomų nuolaidų“, – sako „Maxima“ Rinkodaros departamento direktorė Renata Kežionienė.

Kaip teigiama, gauti naująją kortelę užtrunka vos kelias minutes – tereikia prie kasos padiktuoti savo telefono numerį ir sulaukus patvirtinimo kodo jį suvesti į bankinių kortelių skaitytuvą.

Pirkėjai kviečiami korteles atnaujinti iki vasario 28 dienos, kai nustos galioti senosios. Naudojantiems mobiliąją „Maxima“ programėlę, kortelės keisti nebūtina – jie jau sulaukia visų papildomų naudų.

Kaip ir kasmet, iki vasario pabaigos taip pat raginama pasinaudoti galimybe išleisti iki 2023 m. sukauptus „Maximos“ pinigus, kuriais galima atsiskaityti iki 99 proc. pirkinio sumos.

„Ačiū“ kortelė

Šiemet prie „Ačiū“ lojalumo programos prisijungė penktasis partneris – degalinių tinklas „Circle K“. Kiti nuolaidų teikiantys partneriai yra „Gjensidige“, „Apollo“ kino teatrai, „Gera dovana“, „West Express“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją