Bendrovei licencija veiklai suteikta lapkričio 25 d., o bendrovės biuras duris atveria šią savaitę. Kaip informuojama, bendrovei vadovaus ilgametę patirtį šiame sektoriuje turinti filipinietė Nicaela Nicasio.

Jungtiniuose Arabų Emyratuose „Fitsout ME“ teiks pilno spektro paslaugas „vieno langelio“ principu – nuo idėjos iki pilnai įrengtų patalpų perdavimo klientui, gamybos paslaugas užsakant iš Lietuvos „Fitsout“ ir kitų šalių bendrovių. Paslaugas sudarys koncepcijos pateikimas bei pilnas projekto įgyvendinimas, įskaitant reikiamų leidimų gavimą, apdailą, įvairių sistemų įdiegimą, interjero sprendimus bei išskirtinius, vienetinius baldus.

Veikla aprėps tiek nedidelius gyvenamųjų patalpų ar ofisų įrengimo projektus, tiek ir didžiausius vietinių bei tarptautinių prekės ženklų parduotuvių ir viešbučių įrengimo projektus. Kategorijos, į kurias dėmesį telks „Fitsout ME“ – biurai, viešbučiai, restoranai ir kavinės, mažmeninės prekybos patalpos – JAE rinka rodo perspektyvų 12 proc. metinį augimą, o metinė jos apyvarta siekia 148 milijardus dirhamų (apie 40 milijardų eurų).

„Persijos įlankos bendradarbiavimo tarybos (GCC) narių ambicija kurti ateities miestus, kartais net utopinius, kaip, pavyzdžiui, Saudo Arabijos Tabuko provincijoje ruošiamas statyti Neomo miestas, suteikia išskirtines sąlygas kurti naujus, modernius ir visą industriją keičiančius produktus. Ši ambicija puikiai atitinka ir „Fitsout“ siekį“, – pranešime sakė „Fitsout ME“ vadovė Nicaela Nicasio.

Įmonė tikisi veikti ne tik Dubajuje, bet ir kituose šešiuose Emyratuose bei GCC priklausančiose Bahreino, Kuveito, Omano, Kataro ir Saudo Arabijos rinkose.

Iki 2026 m. „Fitsout“ tikisi sulaukti 100 milijonų eurų vertės integruotų sprendimų projektų užsakymų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją