„Rimi Latvia“ prekybos tinklas paskelbė sausio 3 d. pradedantis kampaniją „Turbūt mažiausia kaina rinkoje“. Jos metu bus sumažintos 600 populiariausių Latvijos ir užsienio gamintojų bei nuosavo prekės ženklo gaminių kainos.

Žemos kainos žadamos daugiau kaip 70 mėsos ir žuvies gaminių, 100 pieno produktų, 100 grūdų gaminių ir daugiau kaip 40 buities ir higienos prekių – muilo, sauskelnių, tualetinio popieriaus, dantų pastos ir kt. Naujosios kainos bus taikomos tiek fizinėse, tiek internetinėje „Rimi Latvia“ parduotuvėse.

„Praktiškai tai reiškia, kad šių gaminių kaina bus tokia pati arba mažesnė nei kitų didžiųjų Latvijos mažmenininkų“, – sakė „Rimi Latvia“ valdybos pirmininkas Valdis Turlaisas.

Latvijos „Rimi“ taip pat pabrėžė, kad dėl nenuspėjamų ir nestabilių sąlygų naujoji programa neturi konkrečios pabaigos datos.

Tuo metu Lietuvos „Rimi“ viešųjų ryšių vadovė Gabrielė Šerėnienė Delfi nurodo, kad mūsų šalies parduotuvėse šiuo metu mažiausių kainų pirkėjai gali tikėtis pirkdami paties prekybos tinklo prekės ženklu pažymėtus produktus.

„Norėdami padėti pirkėjams sutaupyti Lietuvoje metus pradėjome privačios etiketės „Rimi Basic“ kampaniją. Planuojame vėliau vykdyti ir kitas kampanija, kad pirkėjai galėtų apsipirkti pigiau“, – teigia G. Šerėnienė.

Delfi neseniai rašė, kad traukiantis vartojimui ir pirkėjams imant taupyti prekybos tinklų konkurencija dėl kiekvieno euro aštrės, o prekybininkai gali imtis akcijų karų.

„Visų pirma, reikia kalbėti apie tai, kad žmonės ieškos, kur pigiau. Tad tie prekybos tinklai, kurie turės patrauklių kainų įvaizdį, pirkėjų sulauks daugiau. Bet tai nereiškia, kad jiems bus labai gerai, nes žmonės vis tiek taupys, pirkinių krepšelis mažės, bus perkamos pigesnės prekės“, – aiškino kainų palyginimo portalo „Pricer.lt“ vadovas Arūnas Vizickas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)