Kaip buvo skelbiama, Naujųjų metų išvakarėse, gruodžio 31 dieną, „Maxima“ parduotuvių darbo laikas sutrumpės viena valanda – apsipirkti bus galima iki 21 valandos, o kai kuriose „Maxima“ parduotuvėse iki 19 arba 20 valandos. Sausio 1-ąją „Maximos“ parduotuvės nedirbs.

Prekybos tinklas „Lidl“ Naujųjų išvakarėse taip pat dirbs trumpiau. Parduotuvės duris užvers 20 val., o Sausio 1-ąją nedirbs.

Tokiu pačiu grafiku dirbs ir „Norfa“ parduotuvės. Kaip buvo pranešama, Naujųjų išvakarėse, gruodžio 31 dieną, jos dirbs iki 20 val., o Sausio 1-ąją liks uždarytos.

Gruodžio 31-ąją „Iki“ parduotuvės dirbs nuo numatytos darbo pradžios iki 20 val., o pirmąją Naujųjų metų dieną, sausio 1 d., parduotuvės dirbs nuo 10 val. iki 18 val.

Taip pat buvo teigiama, kad pirkėjai patogiai galės apsipirkti visą parą Vilniaus Senamiestyje veikiančioje autonominėje parduotuvėje „IKI Express 24/7“.

Adresu Didžioji g. 6 įsikūrusi parduotuvė ištisą parą veiks ir per didžiąsias metų šventes.

Naujųjų metų išvakarėse, gruodžio 31 dieną, visos „Rimi“ parduotuvės lauks pirkėjų iki 21 valandos, o pirmąją 2023-ųjų dieną net 28 parduotuvės, įsikūrusios 11 Lietuvos miestų, veiks nuo 10 iki 18 valandos.

Sausio 1 d. nuo 10 iki 18 valandos veiks šios budinčios parduotuvės: Alytuje adresu Naujoji g. 7E-1; Kaune adresu A. Juozapavičiaus pr. 11, Savanorių pr. 346 ir Baltijos g. 58; Klaipėdoje adresu Dangaus g. 34, Taikos pr. 139, Taikos pr. 64, Liepojos g. 27, ir Nidos g. 1. Palangoje adresu Malūno g. 10. Mažeikiuose adresu Žemaitijos g. 38; Panevėžyje adresu Klaipėdos g. 82; Šiauliuose adresu Gegužių g. 30; Telšiuose adresu Plungės g. 4; Trakuose adresu Vytauto g. 90; Ukmergėje adresu Vytauto g. 60; Vilniuje adresu Šiaurės g. 37, Žirmūnų g. 64, Kedrų g. 4, Ateities g. 91, Vydūno g. 4, Jeruzalės g. 4, Zarasų g. 5A, Pavilnionių g. 22, Architektų g. 19, Didžioji g. 28, Pilies g. 10 ir Gedimino pr. 10.

Parduotuvių darbo laikas per šventes

Kalbant apie „Aibės“ parduotuves, jos, kaip buvo teigiama, veiks skirtingu grafiku. Tiek prieš Naujuosius, tiek Sausio 1 dieną, dalis dirbs trumpiau, dalis – įprastu darbo grafiku.

Sausio 1-ąją „Akropoliuose“ nedirbs visos parduotuvės, taip pat bankų skyriai. Vilniaus ir Klaipėdos „Akropoiuose“ restoranai ir kavinės, kino teatrai ir ledo arenos darbą pradės 12 val. ir dirbs iki 22 val., išskyrus Vilniaus „Akropolyje“ iki 21 val. veiksiančią ledo areną.

Šiaulių „Akropolyje“ pirmąją Naujųjų metų dieną neveiks ledo arena ir maitinimo vietos, dirbs tik kino teatras ir boulingas. Kazino darbo laikai visuose prekybos centruose nesikeičia – šventiniu laikotarpiu jie dirbs visą parą.

Sausio 1 d. į Vilniaus „Akropolį“ bus galima patekti tik per 3-iąjį „Džiaugsmo“ ir 4-ąjį „Ledo arenos“ įėjimus.

Į Klaipėdos „Akropolį“ įeiti bus galima tik per 4-tąjį „Čiuožyklos“ įėjimą. Šiaulių „Akropolyje“ įėjimas į „Apollo“ boulingą ir kiną – tik per 3 aukšto „Pramogų“ įėjimą.

Visomis kitomis dienomis prekybos ir pramogų centrai „Akropolis“ dirbs įprastu grafiku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją