Naujų administracinių patalpų įrengimas yra viena iš prioritetinio projekto, kuriuo be darbo vietų numatoma įrengti ir patalpas naujam duomenų centrui, dalių.

Pagal pasirašytą rangos darbų sutartį „Caverion Lietuva“ atliks kapitalinio remonto darbus Vilniaus Studentų g. esančiose patalpose, kur bus sukurta apie 550 darbo vietų ir į jas perkelti Registrų centro darbuotojai iš įmonės patikėjimo teise valdomų patalpų sostinės V. Kudirkos gatvėje.

Darbų metu bus pertvarkomos šiuo metu pastate esamos patalpos, įrengiant naujas pastato inžinerines sistemas, išardant esamas mūrines pertvaras ir įrengiant naujas pertvarines sienas, sukuriant naujas darbo vietas.

Atnaujintos administracinės patalpos atitiks visus keliamus reikalavimus, bus pritaikytos negalią turintiems asmenims.

Pagal sutartį taip pat numatyta sutvarkyti aplink objektą esančią teritoriją, kurioje bus įrengtos dviračių ir paspirtukų laikymo vietos su įkrovimo vietomis, taip pat bus įrengtos elektrinių automobilių įkrovimo stotelės. Ant pastato stogo numatoma įrengti saulės elektrinę, o siekiant efektyvaus energinių išteklių panaudojimo bus įdiegta šiuolaikiška pastatų valdymo sistema.

Administracinio pastato remonto darbus numatoma užbaigti kitų metų ketvirtąjį ketvirtį. Atlaisvinus patalpas V. Kudirkos gatvėje, jos bus perduotos Turto bankui.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją