Palangos viešbučių ir restoranų asociacijos vadovė Ingrida Valaitienė sako, kad restoranas „Žuvinė“ jau 7 metus kviečia susėsti prie Kūčių stalo.

„Taip pat galima susikurti šventę, išsinešti į namus – siūlo patiekalus, kad nereikėtų patiems triūsti prie virtuvės, patiekalų. Tiesiog išsinešti ant savo stalo jau pagamintus patiekalus“, – sakė ji.

Pašnekovė taip pat teigė, kad šiais metais jaučia pagyvėjimą viešbučiuose.

„Būtent tarpušvenčiu, t. y. nuo Kalėdų iki Naujųjų, visą tą savaitę tikrai bus nemažai kurorte svečių. Vieni trumpiau, kiti ilgiau, apsikeisdami. Vaikučiams yra atostogos ir tikrai švęs šventes, džiaugsis tuo laikotarpiu.

Kiti turbūt ir laukė to laikotarpio, kad aplankytų Palangą, pasižiūrėti dekoracijų, galbūt giminaičius aplankyti. Tiesiog švęsti Kalėdas, tikrai nemažai svečių bus“, – sakė ji.

I. Valaitienė pasakojo, kad Kūčių vakarienės kainų yra įvairių.

„Kūčių vakarienei yra krepšelis siūlomas, t. y. 50 eurų, bet gali būti ir 90 eurų. Priklauso nuo kiekio, nuo meniu pasirinkimo.

Tie, kas kviečia į restoraną užeiti tai vakarienei, yra pasiūlymas kur 50 eurų asmeniui, yra pasiūlymas, kur dviem asmenims yra 50 eurų. Tikrai siūlyčiau pažiūrinėti, paskaitinėti internetinėje erdvėje. Susipažinus, pasiskambinti.

„Kūčioms viešbučiuose vietų tikrai yra, tarpušvenčiu taip pat yra vietų, o Naujųjų metų sutikimui jau labai sparčiai mažėja vietos. Kadangi yra, kaip vadinu, ta kintamoji kiekvienais metais. Tai ligos užpuola, tai planai pasikeičia.

Dar yra vietų Naujųjų sutikimui. Labai raginame suskubti visus, pasiūlymų yra labai įvairių, yra skirtingos programos, meniu. Nuo tiesiog užėjimo į restoraną prieš renginį – koncertą ar spektaklį, iki 5 patiekalų degustacinės vakarienės su žinoma žvaigžde“, – pasakojo ji.

Čia galite pažiūrėti LNK video: