„Prieš šventes sustiprinome kurjerių pajėgumus tam, kad išlaikytume itin greito pristatymo standartą. Didžiuosiuose Lietuvos miestuose dirbs apie 500 mūsų partnerių – kurjerių ir surinkėjų, taigi mūsų klientai šventėms ruoštis galės ramiai. Pritrūkus produktų ar dovanų, juos pristatysime tą pačią dieną, vos per porą valandų“, – sako Tadas Norušaitis, startuolio „LastMile“ vadovas ir bendraįkūrėjas.

Per Kūčias, gruodžio 24 d., užsakymus „LastMile“ kurjeriai pristatys nuo 8 val. iki 19 val., o paskutinę metų dieną, gruodžio 31-ąją – nuo 8 val. iki 16 val. Abi Kalėdų dienas ir Naujųjų metų pirmą dieną prekės į namus pristatomos nebus.

„Šventes praleisti su šeima ar draugais norime visi, todėl jų metu mūsų prekių surinkėjai ir kurjeriai ilsėsis“, – sako T. Norušaitis.

Parduotuvių darbo laikas per šventes

Prekybos tinklo „Iki“ valdomo startuolio „LastMile“ platforma šiuo metu turi daugiau nei 300 tūkst. registruotų vartotojų. Jie gali rinktis produktus iš prekybos tinklo „Iki“ asortimento ir daugiau nei 40 partnerių parduotuvių. Šių metų rugsėjį pradėjo veikti ir „LastMile Market“, prekės jam yra renkamos ir pristatomos iš „PROMO Cash&Carry“ parduotuvių Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje.

Iš viso „LastMile“ savo paslaugas siūlo Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių, Panevėžio, Tauragės, Šilalės, Telšių, Kėdainių ir Marijampolės gyventojams. Prekybos tinklas „Iki“ 2021 m. rugsėjo mėn. įsigijo startuolį „LastMile“ po sėkmingo, daugiau nei pusantrų metų trukusio, bendradarbiavimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją