Nedirbs pirmąją Kalėdų ir Naujųjų dieną

Prekybos tinklas „Maxima“ informavo, kad pirmąją Šv. Kalėdų ir Naujųjų metų dieną parduotuvės nedirbs, o kitomis šventinėmis dienomis darbo laikas bus sutrumpintas.

Per Kūčias, gruodžio 24 dieną, „Maxima“ parduotuvės visoje Lietuvoje dirbs trumpiau – iki 19 valandos.

Pirmąją šv. Kalėdų dieną, gruodžio 25 dieną, parduotuvės nedirbs. Gruodžio 26-ąją parduotuvės atsidarys vėliau – nuo 9 valandos, o uždaromos bus įprastu metu.

Naujųjų metų išvakarėse, gruodžio 31 dieną, „Maxima“ parduotuvių darbo laikas sutrumpės viena valanda – apsipirkti bus galima iki 21 valandos, o kai kuriose „Maxima“ parduotuvėse iki 19 arba 20 valandos.

Sausio 1-ąją „Maximos“ parduotuvės nedirbs.

„Žiemos šventės yra skirtos šeimai ir buvimui su artimaisiais, tad Kūčių vakarą ir išvakarėse Naujųjų metų savo komandai suteiksime daugiau laisvo laiko pasiruošti šventėms, o per Kalėdas ir pirmąją Naujųjų metų dieną darbuotojai turės išeiginę, kad galėtų šventes praleisti su savo šeimomis“, – spaudos pranešime sakė prekybos tinklo „Maxima“ Personalo departamento direktorė Tatsiana Ihnatovich.

Šeštus metus iš eilės per didžiąsias metų šventes nedirbs ir prekybos tinklas „Lidl“. Kaip buvo aiškinama, pirmąją Šv. Kalėdų dieną – gruodžio 25-ąją ir Naujųjų metų dieną – sausio 1-ąją parduotuvės liks uždarytos.

Kitomis žiemos šventinio laikotarpio dienomis „Lidl“ parduotuvių darbo valandos trumpės.

Šv. Kūčių vakarą (gruodžio 24 d.) parduotuvės dirbs iki 17 val., o Naujųjų metų išvakarėse (gruodžio 31 d.) – iki 20 val.

Antrąją šv. Kalėdų dieną (gruodžio 26 d.) visos „Lidl“ parduotuvės dirbs nuo 10 val. ryto iki 20 val. vakaro. Kitomis tarpušvenčio dienomis visos parduotuvės dirbs įprastu darbo laiku.

Prekybos tinklo „Norfa“ atstovas Darius Ryliškis aiškino, kad prekybos tinklas taip pat nedirbs tiek pirmąją Kalėdų, tiek pirmąją Naujųjų metų dieną.

Gruodžio 24 d. parduotuvės dirbs iki 19 val., o 26 dieną duris atvers nuo 10 val.

Naujųjų išvakarėse, gruodžio 31 dieną, jos dirbs iki 20 val., o Sauso 1-ąją liks uždarytos.

Viena parduotuvė dirbs visą parą

Kaip platintame pranešime spaudai informavo „Iki“ komunikacijos vadovė Vaida Budrienė, gruodžio 24-ąją, Kūčių dieną, parduotuvės dirbs nuo numatytos darbo pradžios iki 20 val.

Pirmąją Kalėdų dieną, gruodžio 25-ąją, „Iki“ parduotuvės nedirbs, o gruodžio 26-ąją dirbs nuo 9 iki 20 val.

Naujųjų metų išvakarėse, gruodžio 31-ąją, „Iki“ parduotuvės dirbs nuo numatytos darbo pradžios iki 20 val., o pirmąją Naujųjų metų dieną, sausio 1 d., parduotuvės dirbs nuo 10 val. iki 18 val.

V. Budrienė priminė, kad pirkėjai taip pat patogiai gali apsipirkti visą parą Vilniaus Senamiestyje veikiančioje autonominėje parduotuvėje „IKI Express 24/7“.

Adresu Didžioji g. 6 įsikūrusi parduotuvė ištisą parą veiks ir per didžiąsias metų šventes, suteikdama galimybę įsigyti paskutinės minutės pirkinių šventiniam stalui, skanėstų ar pritrūkus simbolinių dovanų.

Veiks budinčios parduotuvės

Kaip ir ankstesniais metais, pirmąją Kalėdų dieną, gruodžio 25-tąją, visos fizinės „Rimi“ parduotuvės ir el. parduotuvė „Rimi.lt“ nedirbs, o pirmąją 2023 metų dieną bus galima apsipirkti budinčiose parduotuvėse.

Visi „Rimi“ prekybos centrai Lietuvoje gruodžio 24 dieną dirbs trumpiau, iki 20 valandos, o gruodžio 26 dieną darbą pradės vėliau – nuo 9 val. Šią dieną parduotuvės duris užvers taip pat 20 valandą.

Tuo tarpų gruodžio 25-tąją parduotuvės liks uždarytos, o jų darbuotojai džiaugsis šventiniu laiku šeimos apsuptyje.

Naujųjų metų išvakarėse, gruodžio 31 dieną, visos „Rimi“ parduotuvės lauks pirkėjų iki 21 valandos, o pirmąją 2023-ųjų dieną net 28 parduotuvės, įsikūrusios 11 Lietuvos miestų, veiks nuo 10 iki 18 valandos.

Sausio 1 d. nuo 10 iki 18 valandos veiks šios budinčios parduotuvės:

Alytuje adresu Naujoji g. 7E-1; Kaune adresu A. Juozapavičiaus pr. 11, Savanorių pr. 346 ir Baltijos g. 58; Klaipėdoje adresu Dangaus g. 34, Taikos pr. 139, Taikos pr. 64, Liepojos g. 27, ir Nidos g. 1. Palangoje adresu Malūno g. 10. Mažeikiuose adresu Žemaitijos g. 38; Panevėžyje adresu Klaipėdos g. 82; Šiauliuose adresu Gegužių g. 30; Telšiuose adresu Plungės g. 4; Trakuose adresu Vytauto g. 90; Ukmergėje adresu Vytauto g. 60; Vilniuje adresu Šiaurės g. 37, Žirmūnų g. 64, Kedrų g. 4, Ateities g. 91, Vydūno g. 4, Jeruzalės g. 4, Zarasų g. 5A, Pavilnionių g. 22, Architektų g. 19, Didžioji g. 28, Pilies g. 10 ir Gedimino pr. 10.

Parduotuvė

Dalis dirbs ir per Kalėdas

Šiemet daugiau negu pusė didžiausio Lietuvoje parduotuvių skaičiumi prekybos tinklo „AIBĖ“ parduotuvių dirbs Kalėdų dieną, panešė įmonės atstovai.

Iš daugiau kaip 700 „AIBĖ“ parduotuvių, Kalėdų dieną pirkėjų lauks daugiau negu 300 parduotuvių įvairiose Lietuvos vietose – Kelmėje, Pandėlyje, Biržuose, Vilniuje ir dar daugybėje miestų ir miestelių.

Visgi darbo laikas, kada tiksliai parduotuvės atsidarys ir užsidarys, lieka neiškus, nes, kaip teigė, kiekviena „AIBĖ“ parduotuvė Kalėdų dieną dirba individualiu darbo grafiku, kurį nustato pagal savo pirkėjų poreikį.

„Būtent Kalėdų dieną – gruodžio 25 d. jaučiame ypač didelį pirkėjų susidomėjimą.

Tai viena lankomiausių „AIBĖ“ internetinės svetainės dienų metuose, kai pirkėjai ieško informacijos ar jų kaimynystėje ar pakeliui esanti „AIBĖ“ parduotuvė dirba.

Kartais klientai sako, kad „AIBĖ“ jiems šventes išgelbėja. Jeigu ko pritrūksta, tai „AIBĖ“ parduotuvėje randa. Dažnai keliaujantys per šventes po Lietuvos regionus, iš naujo atranda „AIBĘ“, – sakė UAB „Aljansas AIBĖ“ rinkodaros vadovė Vitalija Ročė.

„Akropoliai“ pirmąją Kalėdų dieną nedirbs

Nors kol kas prekybos centras „Panorama“ tikslaus darbo laiko numatęs dar neturi, žinoma, kaip dirbs prekybos centrai „Akropolis“.

„Pirmąją Kalėdų dieną jau tradiciškai skelbiame nedarbo diena, po kurios lankytojų „Akropoliuose“ vėl lauksime sekmadienį, gruodžio 26-ąją. Sausio pirmąją prekybos ir pramogų centrai dirbs iš dalies – juose veiks tik restoranai ir kai kurios pramogų erdvės.

Siekiame sukurti šventinę nuotaiką – visą gruodį savo lankytojus kviečiame dalyvauti įvairiose kalėdinės veiklose, taip pat apsilankyti Kalėdinėse mugėse“, – siųstame panešime spaudai sakė „Akropolis Group“ Rinkodaros ir komunikacijos departamento vadovas Dominykas Mertinas.

Kūčių dieną, gruodžio 24-ąją, visuose „Akropoliuose“ veikiančios parduotuvės ir paslaugų teikimo vietos, taip pat restoranai ir kavinės bei pramogų zonos dirbs iki 17 val., išskyrus iki 16 val. dirbsiančius bankų skyrius bei kiną.

„Maxima“ ir „Eurovaistinė“ Vilniuje dirbs iki 19 val., „Ermitažas“ Vilniuje ir „Eurovaistinė“ Klaipėdoje bei Šiauliuose dirbs iki 18 val.

Pirmąją Kalėdų dieną Vilniaus, Klaipėdos ir Šiaulių „Akropoliai“ nedirbs.

Antrąją Kalėdų dieną, gruodžio 26-ąją, „Akropoliuose“ įsikūrusios „Maxima“ ir „Eurovaistinė“, taip pat „Ermitažas“ Vilniuje atsidarys valanda vėliau – 9 val. ryto.

Visuose „Akropoliuose“ parduotuvės ir paslaugų teikimo vietos dirbs nuo 10 val. iki 21 val., restoranai, kavinės ir pramogos iki 22 val., išskyrus Vilniaus ledo areną, veiksiančią iki 21 val.

„Maxima“ Vilniuje dirbs iki 23 val., Klaipėdoje ir Šiauliuose – iki 22 val.

Antrąją Kalėdų dieną Vilniaus ir Klaipėdos „Akropolyje“ nedirbs tik bankų skyriai, Šiauliuose jie klientus aptarmaus iki 21 val. Taip pat Šiauliuose „Eurovaistinė“ dirbs iki 19 val.

Naujųjų metų išvakarėse, gruodžio 31-ąją, Vilniaus, Klaipėdos ir Šiaulių „Akropoliuose“ esančios parduotuvės ir paslaugų teikimo vietos darbą baigs anksčiau – 20 val., išskyrus iki 21 val. klientus aptarnausiančią „Maximą“.

Kino teatras Vilniuje dirbs iki 16 val., Klaipėdoje ir Šiauliuose – iki 20 val. Ledo arena Vilniuje – iki 19.30 val., Klaipėdoje ir Šiauliuose – iki 20 val., Vilniaus ir Klaipėdos „Akropoliuose“ „Eurovaistinė“ dirbs iki 20 val., Šiaulių „Akropolyje“ – iki 19 val. Bankų skyriai Klaipėdos „Akropolyje“ dirbs iki 18 val., Šiauliuose ir Vilniuje kai
kurie bankai dirbs iki 20 val.

Sausio 1-ąją „Akropoliuose“ nedirbs visos parduotuvės, taip pat bankų skyriai. Vilniaus ir Klaipėdos „Akropoiuose“ restoranai ir kavinės, kino teatrai ir ledo arenos darbą pradės 12 val. ir dirbs iki 22 val., išskyrus Vilniaus „Akropolyje“ iki 21 val. veiksiančią ledo areną. Šiaulių „Akropolyje“ pirmąją Naujųjų metų dieną neveiks ledo arena ir maitinimo vietos, dirbs tik kino teatras ir boulingas.

Kazino darbo laikai visuose prekybos centruose nesikeičia – šventiniu laikotarpiu jie dirbs visą parą.

Sausio 1 d. į Vilniaus „Akropolį“ bus galima patekti tik per 3-iąjį „Džiaugsmo“ ir 4-ąjį „Ledo arenos“ įėjimus. Į Klaipėdos „Akropolį“ įeiti bus galima tik per 4-tąjį „Čiuožyklos“ įėjimą.

Šiaulių „Akropolyje“ įėjimas į „Apollo“ boulingą ir kiną – tik per 3 aukšto „Pramogų“ įėjimą.

Visomis kitomis dienomis prekybos ir pramogų centrai „Akropolis“ dirbs įprastu grafiku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)