„Didžiųjų švenčių metu jau tradiciškai mūsų darbuotojai galės visą dėmesį skirti savo šeimai ir artimiesiems, o šiais metais tokio laiko bus dar daugiau nei anksčiau. Kūčių vakarą parduotuvės duris užvers anksčiau, kad darbuotojai galėtų pasiruošti šventinei vakarienei, o antrąją Kalėdų dieną pirkėjų lauksime taip pat kiek vėliau.

Tradiciją, nedirbti per didžiąsias metų šventes, vertina ne tik mūsų darbuotojai, bet ir mūsų pirkėjai, todėl šventiniu darbo laiku dalinamės iš anksto, kad jie galėtų be įtampos susiplanuoti savo šventinius pirkinius. Tikimės, jog šis mūsų dėmesys darbuotojams leis dar labiau pasidžiaugti šventine atmosfera“, – sako „Lidl Lietuva“ valdybos narė ir personalo vadovė Sandra Savickienė.

Pirmąją šv. Kalėdų dieną, gruodžio 25-ąją, ir Naujųjų metų dieną, sausio 1-ąją, „Lidl“ parduotuvės nedirbs. Kitomis žiemos šventinio laikotarpio dienomis „Lidl“ parduotuvių darbo valandos trumpės. Šv. Kūčių vakarą (gruodžio 24 d.) parduotuvės dirbs iki 17 val., o Naujųjų metų išvakarėse (gruodžio 31 d.) – iki 20 val. Antrąją šv. Kalėdų dieną (gruodžio 26 d.) visos „Lidl“ parduotuvės dirbs nuo 10 val. ryto iki 20 val. vakaro. Kitomis tarpušvenčio dienomis visos parduotuvės dirbs įprastu darbo laiku.

„Lidl Lietuva“ šiuo metu dirba beveik 2,9 tūkst. darbuotojų. Lietuvoje iš viso veikia 65 prekybos tinklo parduotuvės 26-uose šalies miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse ir Nemenčinėje.

„Lidl“ parduotuvių darbo laikas didžiųjų žiemos švenčių metu:

  • Gruodžio 24 d. „Lidl“ parduotuvės dirbs iki 17 val.
  • Gruodžio 25 d. „Lidl“ parduotuvės visoje Lietuvoje nedirbs.
  • Gruodžio 26 d. „Lidl“ parduotuvės dirbs nuo 10 iki 20 val.
  • Gruodžio 31 d. „Lidl“ parduotuvės dirbs iki 20 val.
  • Sausio 1 d. „Lidl“ parduotuvės visoje Lietuvoje nedirbs.
  • Sausio 2 d. „Lidl“ parduotuvės dirbs įprastu darbo laiku.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją