Kauno laisvojoje ekonominėje zonoje (LEZ) statomoje įmonėje bus gaminami optimalų mikroklimatą ląstelėms užtikrinantys laminarai bei inkubatoriai, pranešė grupė.

„Tikimės, kad naujoje gamykloje bus gaminama ne tik Lietuvoje kurta medicininė įranga, bet ir kiti „Esco Laboratories“ bei „Esco Pharma“ produktai“, – pranešime teigė „Esco Lifesciences“ atstovas Evaldas Pečiūnas.

Pasak „Investuok Lietuvoje“ generalinio direktoriaus Elijaus Čivilio, „Esco“ plėtra Lietuvoje rodo aukštą gyvybės mokslų kompetencijų lygį.

„Įmonės pasirinkimas Lietuvoje įsteigti vienintelę gamybinę lokaciją Europos Sąjungoje ir būtent čia vykdyti plėtrą liudija, kad jau esame pasiekę aukštus talentų ir įgūdžių standartus, kurie yra ypatingai svarbūs gyvybės mokslų sektoriuje veikiančioms įmonėms. Tikimės, kad Lietuvos partnerystė su „Esco“ toliau augs ir stiprės“, – teigė E. Čivilis.

Daugiau nei 100 šalių veikianti „Esco Lifesciences“ kuria ir gamina laboratorijoms ir biofarmacijos įmonėms skirtą įrangą bei medicinos prietaisus.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją