Į trečius metus veikiantį „Fintech“ startuolį „DeepFin“ 685 000 eurų investavo rizikos kapitalo fondas iš Suomijos „SuperHero Capital,“, taip pat lietuvių „Iron Wolf Capital“ bei verslo angelai.

„Pritrauktos investicijos leis mūsų sukurtą išmanų asistentą paversti dar patogesniu. Savo esamiems klientams galėsime pasiūlyti papildomų funkcionalumų. Taip pat turėsime galimybę plėstis ir pasiekti užsienyje esančius savarankiškai dirbančius asmenis“, – sako UAB „DeepFin“ generalinis direktorius Algirdas Šakmanas.

„DeepFin“ veiklos vadovė Gabija Gertienė pastebi, kad susidomėjimas produktu auga ir tai diktuoja rinkos tendencijos.

„Vien Lietuvoje yra beveik 230 000 žmonių, dirbančių nepriklausomai, ir šis skaičius sparčiai auga. Mūsų klientų bazė yra labai įvairi – tai ir kurjeriai, programuotojai, statybininkai, grožio specialistai. Europoje taip vykdančių veiklą yra netoli 40 mln, taigi, potencialas skaitmeniniams produktams šioje rinkoje yra didžiulis“, – sako G.Gertienė.

„DeepFin“ yra išmanusis finansinis asistentas – mobili programėlė vykdantiems individualią veiklą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją