Antrai penkerių metų kadencijai vadovai susisiekimo ministro sprendimu paskirti įvertinus jų patirtį ir kompetencijas, pirmadienį pranešė ministerija.

„Vertindamas vadovų pastarųjų metų darbą, kompetenciją ir patirtį, tikiu, kad jie ir toliau įveiks kylančius iššūkius ir padės savo įstaigoms siekti dar didesnių tikslų“, – pranešime sakė Marius Skuodis.

Už kelių, geležinkelių, laivybos ir oro transporto įmonių priežiūrą atsakingos LTSA vadovui G. Lukošiui naujos kadencijos metu keliami reikalavimai skaitmenizuoti paslaugas ir sukurti klientams patogią informacinę sistemą, užtikrinti sklandų tolimojo susisiekimo autobusais sistemos veikimą.

„Kryptinga LTSA veikla transporto priežiūros srityje išliks pagrindinis mano tikslas per ateinančią kadenciją“, – pranešime teigė G. Lukošius.

Anot M. Zobielos, jo vadovaujama direkcija ateinančiais metais planuoja baigti Medininkų pasienio kontrolės punkto rekonstrukciją, pasienyje su Lenkija – sutvarkyti buvusio Lazdijų punkto teritoriją, planuojamas Kybartų posto atnaujinimas.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją