Didžiausia problema – nežinia dėl ateities

Vieną didžiausių Lietuvoje koncerną „MG grupė“, valdančio prekybos drabužiais, statybų, alkoholio gamybos bendroves, telekomunikacijų ir IT įmones, žiniasklaidą, sudaro 84 įmonės. Praėjusiais metais augo koncerno tiek pajamos, tiek pelnas, kuris prieš mokesčius siekė beveik 60 mln. eurų. D. Mockus tikino, kad panašūs bus ir šių metų rezultatai, tačiau kalbėti apie ateinančius metus – labai sudėtinga.

„Šie bus labai panašūs kaip praėję metai, truputėlį augimas yra. Šių metų didžiausias sukrėtimas yra tai, kad labiau neaiškūs yra kiti metai, nes ką tik baigėsi maras, tiksliau – maro forma kovidas, prie kurio sugebėjome prisitaikyti, ir prasidėjo nauja bėda – karas, kuris sukelia labai daug nežinomųjų. Tai dėl kitų metų turime mažiau aiškumo nei dėl šių, o šie gana aiškūs“, – teigė D. Mockus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)