„Akropolis Group“ direktorius Manfredas Dargužis sako, jog teigiamas agentūros įvertinimas rodo, kad „Akropolis Group“ ne tik sėkmingai sprendžia kylančius iššūkius, bet ir yra atsparus išorinių veiksnių poveikiui.

„Grupė pasiekia gerų finansinių rezultatų, stabiliai išlaiko lyderiaujančią poziciją Baltijos šalių prekybos centrų rinkoje“, – pranešime teigė M. Dargužis.

Pasak pranešimo, agentūra įvertino gerus „Akropolis Group“ veiklos rezultatus, prekybos centrų pozicijas miestuose, kur jie veikia, žemą vakansiją juose ir nuosaikų skolos ir EBITDA santykį.

Kita kredito agentūra „S&P Global Ratings“ pernai rudenį pagerino „Akropolis Group“ suteikto kredito reitingo BB+ perspektyvą į stabilią , o šių metų birželį jį patvirtino dar kartą.

„Akropolis Group“ valdo prekybos ir pramogų centrus „Akropolis“ Vilniuje, Klaipėdoje ir Šiauliuose, taip pat „Akropole Alfa“ ir „Akropole Riga“ Rygoje. Grupė planuoja vystyti naują multifunkcinį kvartalą „Akropolis Vingis“ Viniuje.

Pernai „Akropolis Group“ sėkmingai išplatino pirmą 300 mln. eurų vertės 5 metų trukmės obligacijų emisiją su 2,875 proc. metinėmis palūkanomis.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją