Pernai pervežimo įmonių valdymas buvo sutelktas bendrovėje „Girteka Holding“, o iki šių metų pabaigos numatoma išskaidyti „Girteka Logistics“ į tris atskiras bendroves, kurios veiks skirtinguose regionuose, ir kompetencijų centrą, kuriame bus sutelktos aptarnaujančios funkcijos, pranešė įmonė.

„Praėjusiais metais paskelbėme savo naują strateginę svajonę – patekti į didžiausių Europos logistikos įmonių dešimtuką. Atnaujinta aiški organizacinė struktūra leis verslams augti savarankiškai ir teikti geriausias paslaugas mūsų klientams, taip pat kurti savarankiškus santykius su mūsų partneriais“, – pranešime sakė „Girteka Holding“ generalinis direktorius Edvardas Liachovičius.

Po atskyrimo „Girteka Europe West“ veš krovinius visoje Europoje, išskyrus Skandinaviją, o „Girteka Nordic“ bus atsakinga už pervežimus tarp Šiaurės Europos šalių ir likusių žemyno valstybių, tuo metu „Girteka Europe East“ veš tarptautiniais maršrutais tarp Europos ir Rytų šalių.

„Girteka Competence Center“ bus sutelktos finansų, žmonių ir kultūros, IT, rinkodaros ir komunikacijos ir kitos visas grupės įmones aptarnaujančios funkcijos.

Visas bendroves valdys „Girteka Holding“. Reorganizavimą planuojama užbaigti šių metų pabaigoje.

„Atskyrimas neturės jokios įtakos galiojantiems susitarimams ar mūsų galimybėms vykdyti mūsų įsipareigojimus klientams ir tiekėjams, tik leis mums toliau augti ir daugiau dėmesio skirti kiekvienam klientui ir partneriui, su kuriuo dirbame“, – sakė E. Liachovičius.

„Girteka“ turi didžiausia vilkikų parką Europoje – daugiau kaip 9 tūkst. vilkikų, dirbančių Europoje ir Skandinavijoje, ir kasmet perveža daugiau kaip 880 tūkst. krovinių.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją