Tai bus pirmasis grupės komercinio NT projektas, į jį planuojama investuoti apie 7 mln. eurų, BNS Plius nurodė „Omberg group“.

„Šis projektas – pirmas ir ilgai planuotas mūsų žingsnis į visiškai naują sritį – komercinio NT kūrimą. Planuojame joje plėstis ne tik Lietuvoje, bet ir už šalies ribų. Per pandemiją daug įmonių savo veiklą perkėlė į virtualią erdvę, tad vadinamieji „stock“ biurai dabar itin paklausūs“, – pranešime sakė „Omberg group“ vadovė Dalia Andrulionienė.

„Jie skirti smulkiam ir vidutiniam verslui, kuriam svarbu vienoje erdvėje suderinti sandėliavimo, prekybos ir administracinių patalpų poreikius“, – pridūrė ji.

Sklypą Brazdžionio gatvėje, šalia Vakarinio aplinkkelio, „Omberg group“ pasirinko dėl patogios vietos.

„Sklypas yra prie pagrindinių greitkelių sankirtos, turi gerai išvystytą infrastruktūrą, puikų matomumą. Būsimi nuomininkai įsikurs patalpose, kuriose bus galima derinti elektroninę bei fizinę prekybą“, – pranešime sakė „Omberg group“ plėtros ir inovacijų vadovė Ieva Genevičienė.

Verslas vienoje vietoje galės sandėliuoti prekes, užsiimti prekyba ir turėti administracines patalpas.

7 tūkst. kv. m ploto komplekso statybas beveik 2 ha teritorijoje „Omberg group“ planuoja pradėti pirmąjį 2023 metų ketvirtį, o duris jis turėtų atverti tų pačių metų pabaigoje.

Grupė, bendradarbiaudama su investicijų įmonėmis Šiaurės Europos investicinis fondas ir „North Europe Real Estate Development Fund“, sostinėje plėtoja daugiabučių projektus „Skylum“, „Bajorų lajos“, „Viršuliškių stogai“ ir „Vyšnios“.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją