„Paskutinius kelerius metus, nepaisant pandemijos sukeltų sunkumų, pastebime vis augantį inovatyvių, lanksčių biurų sprendimų poreikį. Bendradarbystės erdves renkasi ne tik startuoliai ar laisvai samdomi darbuotojai; vis dažniau mūsų nariais tampa didelės tarptautinės kompanijos, stiprūs ir žinomi prekiniai ženklai. Tikslinės investicijos – natūralus tiek rinkos sąlygų, tiek ilgalaikių „Workland“ tikslų nulemtas žingsnis“, – sako „Workland“ įkūrėjas ir valdybos pirmininkas Indrek Haal.

Pasak VIVA generalinio direktoriaus Dainiaus Vilčinsko, bendradarbystės darbo vietų nuomos rinka pandemijos poveikį pajuto greitai ir tiesiogiai, tačiau nėra ženklų, liudijančių rinkos plėtros sulėtėjimą.

„Pasibaigus pandemijai, rinkoje jaučiamas didelis darbdavių sujudimas: siekdami pritraukti gerus specialistus ir turimus darbuotojus susigrąžinti į biurus, verslai ieško patrauklių nuomos sprendimų arba aktyviai siūlo hibridinio darbo galimybes. Biurų nuomos rinką taip pat aktyvina į Lietuvą persikeliančios įmonės iš užsienio šalių.

VIVA paskola įmonei „Workland“ – investicija į inovatyvius biurų sprendimus, kuriančius patrauklesnę infrastruktūrą verslo vystymui Lietuvoje. Ketverių metų paskola įmonei „Workland“ leis subalansuoti finansinius srautus, suteiks daugiau užtikrintumo planuojantis ateities verslo augimo tempus, taip pat kryptingai tęsti investicijas į naujų nuomos paslaugų kūrimą,“ – sprendimą komentavo VIVA generalinis direktorius Dainius Vilčinskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją