Daugiau kaip 200 metų pramoninio paveldo ir patirties turinti „BMI Group“ yra didžiausia Europoje gamintoja bendroje plokščių ir šlaitinių stogo dangų rinkoje. Bendrovė taip pat vykdo veiklą ir kai kuriose Afrikos bei Azijos šalyse. Naujoji komanda iš Lietuvos teiks globalias paslaugas „BMI Group“ komandoms visame pasaulyje.

„BMI Group“ priklauso „Standard Industries“, privačiojo kapitalo pasaulinei pramonės bendrovei, kurios ekosistema aprėpia patronuojamąsias bendroves, technologijas ir investicijas, pasaulinės klasės statybos sprendimus, gerųjų eksploatacinių savybių medžiagas, nekilnojamąjį turtą ir naujos kartos saulės energijos technologiją.

„Pasirinkome kurti naująjį centrą Lietuvoje dėl įvairiomis užsienio kalbomis kalbančių specialistų gausos, Pasaulio banko aukštai įvertintų verslo vykdymo sąlygų šalyje ir plataus skaitmeninių kompetencijų diapazono, – teigia „BMI Group“ naujai paskirtas globalių paslaugų vadovas Arūnas Lingė. – Dėl visų šių ir kitų veiksnių Lietuva geriausiai tiko mūsų bendrovės augimo tęstinumui užtikrinti, ir mes džiaugiamės pradėdami dirbti naujajame globalių paslaugų centre.“

„Investuok Lietuvoje“ generalinis direktorius Elijus Čivilis pasveikino „BMI Group“ su tokiu pasirinkimu.

„Tvari, auganti ir inovatyvi „BMI Group“ rado puikią terpę toliau vystytis – Lietuvą. Be to, užsienio kalbas mokantys specialistai ir puiki infrastruktūra sukurs palankias sąlygas „BMI Group“ pasaulinei sėkmei“, – teigė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją